Skip to content

szezon

Ecommerce Hungary: Elmaradtak a rekordok a karácsonyi szezonban
-
A csúcseredmények elmaradásának tapasztalatairól és okairól meséltek az Ecommerce Hungary Egyesület webkereskedelmi szakértői.
Visszaküldés? Csinálj üzletet belőle!
-
Az ügyféllel vagy potenciális ügyféllel folytatott minden interakció lehetőséget jelent a hosszú távú kapcsolatok kiépítésére, tehát akár hasznot is hozhat, ha áttekintjük és elemezzük a visszaküldési kéréseket.
Webshop-hosting: kihívások az ünnepi szezonban
-
A Rackforest vezetőjét, Nabil Atiyehet kérdeztük arról, milyen webshop-specifikus igények vannak, és mire figyeljünk oda az üzemeltetésnél, különösen a kiemelt időszakokban.
Visszaküldés? Csinálj üzletet belőle!
-
A Gartner piackutató felmérésében az összes megkérdezett vásárlónak csak mintegy tizede nyilatkozott úgy, hogy többet fog költeni az ünnepi időszakban, mint múlt évben.
Így készítsd fel a webshopod a Black Fridayre
-
Az év legforgalmasabb időszaka a Black Fridayhez és a karácsonyi vásárláshoz köthető, ezért nem mindegy, hogyan szolgáljuk ki a már meglévő és a potenciális vásárlóinkat.
7 kulcsdátum az ünnepi szezonhoz, amit nem lehet elég korán kezdeni
-
Az idén a recesszió, a háborús félelmek és a pénzromlás miatt a vásárlóknak idejekorán el kell kezdeniük a készülődést a karácsonyi szezonra.
Szállítás és visszaküldés – mire figyelj a karácsonyi időszakban?
-
Közelednek az ünnepek, amit vásárlók és vállalkozók egyaránt várnak. Kiemelten fontos időszak ez az online áruházak életében is, ezért hoztunk neked 8 tippet, hogy mikre figyelj szállításnál és visszaküldésnél.
Ecommerce Hungary: Elmaradtak a rekordok a karácsonyi szezonban
-
Az ország legnagyobb online vásárlási szakértőjeként működő Árukereső.hu és piackutató partnere, a GKI Digital immár hetedik éve vizsgálja a felnőtt lakosság karácsonyi ajándékvásárlási terveit, szokásait.
Katasztrofális karácsony közeleg? 2021 a globális ellátási láncok megroppanásának éve
-
A tavalyi, járványhelyzettel terhelt év után a kereskedőknek idén a globális szállítási láncok akadozásával is számolniuk kell.
5 tipp ahhoz, hogyan készítsük fel üzletünket a szezonra
-
Az alábbiakban összeszedtünk 5 tippet, amelyeket észben tartva érdemes előre készülni az év végi időszakra, hogy az elkerülhető problémákat valóban el is kerüljük.