Skip to content

social media

chatgpt_seo_krea01
-
“Van 100 dollárod és a célod az, hogy hogyan hozz ki a lehető legtöbbet belőle, anélkül, hogy bármilyen illegálisat tennél!” - állítólag ennyi elég volt ahhoz, hogy gyorsan 2500 dollárt érjen a cég. Mik a tanulságok?
A leghasznosabb eszközök közösségimédia-felületek kezeléséhez
-
A közösségi média nagyon szerteágazó terület, éppen ezért azoknak, akik foglalkoznak profilok, oldalak menedzselésével, szükségük van olyan eszközökre, amelyek segítenek úrrá lenni a káoszon, és meggyorsítják a tartalomkezelést.
social media
-
A közösségi média dinamikus és kompetitív tér: muszáj lépést tartani a legújabb áramlatokkal és tisztában lenni a fejlesztésekkel, különben lemaradunk.
Az internet már letarolta a TikTok, az e-kereskedelmet csak most fogja
-
Számos, a kis- és középvállalkozások marketingtevékenységét támogató tartalommal és fejlesztéssel állt elő az elmúlt hónapokban a már több mint egymilliárd fős aktív felhasználótáborral rendelkező TikTok.
Hogyan hozz ki többet az Instagramból?
-
Akár e-kereskedelmi, akár magán célokból, sokunk napi szinten használja az Instagramot. Ebben a cikkben a carousel funkció használatához nyújtunk segítséget.
Így működhetsz együtt az Instagram könyörtelen algoritmusával
-
A 2016-ban bevezetett új algoritmus rengeteg tartalmat kiszűrt az Instagram hírfolyamból, javítva a felhasználói élményt, de megnehezítve a márkák dolgát. Ha odafigyelsz néhány egyszerű dologra, a posztjaid sokkal hatékonyabban fognak működni.
Új közösségimédia-funkciók érkeznek a Facebookra és Twitterre
-
Az online marketing a közösségi médiában napról napra változik, ahogy a trendek jönnek és mennek, úgy tűnnek el vagy éppen bukkannak fel eszközök és szolgáltatások a legnagyobb oldalakon. Íme pár változás, ami mindenképpen érinthet, ha a közösségi médiát értékesítésre is használjuk - de legalábbis nem árt tudni róluk.
Közösségi értékesítés
-
Közösségi értékesítés: a márka különböző social media platformjain kialakított közösségeinek, követőinek történő értékesítés vagy lead gyűjtés közvetlenül az adott platformon.
Black Friday social media
-
Mindenki csak az árakkal foglalkozik, de szeretnél kitűnni a tömegből? Mutatunk pár tippet, hogyan hozhatod ki a legtöbbet a közösségi média felületekből a Black Friday kampányod során.
11 új közösségi hálózat
-
E-kereskedőként sok időbe kerülhet a különféle social media felületek kezelése, ezért érdemes igénybe venni olyan szoftvereszközöket, amelyek megkönnyítik a munkát.