Skip to content

remarketing

442479906_344769491589796_8341400822580730364_n
-
Erősen belassult növekedés, szokatlanul magas infláció, gyenge forint vagy éppenséggel megérkezett a TEMU - szóval: megannyi csapás.  De akkor az üzleti eredményeket javító opciók között valóban lehet-e jó lehetőség a TikTok?
Biztosan megfelelnek a remarketing hirdetéseid a jogi elvárásoknak?
-
A remarketing hirdetésekre fontos jogi szabályok vonatkoznak. Cikkünk segít, hogy ne véts GDPR hibát, és mindenképpen eleget tegyél a követelményeknek.
Hasznos tippek a vásárlást megköszönő oldalhoz
-
Az eddig is világos volt, hogy megköszönni vevőinknek a vásárlást mindenképp szükséges, de korántsem mindegy, hogyan tesszük ezt. Érdemes ezen túlmenően további hozzáadott értékkel meghálálni vevőink hűségét!
remarketing kampány Facebook Audience Google Ads
-
A remarketing kampány az e-kereskedők egyik leghatásosabb módszere, hiszen a célzott közönség már ismer minket, mutatott érdeklődést a termékünk iránt.
Hogyan adhatjuk vissza a nem tetsző ajándékot a kereskedőnek
-
E-kereskedőként a siker egyik kulcsa: aki egyszer rendelt valamit, azt tudatos célzással és kommunikációval változtassuk visszatérő vásárlóvá.
A webáruházak körében az online marketing az abszolút győztes
-
A keresőoptimalizálás és a fizetett hirdetések a favoritok az online marketing eszközök közül, amelyeket nemcsak a legnagyobb arányban használnak a webáruházak, hanem a leghatékonyabbnak is ítélnek.
MailChimp
-
A MailChimp tudatosan halad tovább a többcsatornás marketing platformmá válás útján: a Facebook és Instagram után itt a Google integráció.