Skip to content

PayPal

thunes_krea01
-
A francia szlengben a pénz (thunes) a neve annak a már 900 millió dollárt érő startupnak, amely drasztikus változást hozhat a nemzetközi B2B pénzforgalomban.
A check-out gyorsasága a márkahűségnél is fontosabb
-
Az IDC közvéleménykutató a Paypal megbízásából öt nagy e-kereskedelmi piacon, az amerikai, az angol, az ausztrál, a német és a francia vásárlók körében végzett felmérést 2022 januárjában.
A PayPal ingyenessé teszi termékvisszaküldő szolgáltatását
-
Mivel 20 százalékra emelkedett a megvásárolt termékek visszaküldési aránya, elkerülhetetlenné vált a helyzet kezelése.
A PayPal növeli az EU és Nagy-Britannia közötti pénzforgalmi jutalékát
-
A szigetország és az Unió közti oda-vissza irányú tranzakciókat novembertől 1,29%-os díjjal terhelik majd - írja a BBC.
A PayPal ingyenessé teszi termékvisszaküldő szolgáltatását
-
A PayPal teljes tulajdonjogot szerzett az online vásárolt árucikkek visszaküldésével foglalkozó startupban, a Happy Returns-ben, hogy nagyobb szerepet vállalhasson a vásárlást követő folyamatban.
Ingyen és egyszerűen generálhatsz számlát a PayPal API-val
-
Saját, egyszerű számlázási lehetőséget vezet be globálisan a PayPal, a világ legnagyobb online pénzügyi szolgáltatója. A számlagenerálás nem kerül semmibe a kereskedőnek, a vevőnek pedig megkönnyíti a fizetést.
A PayPal növeli az EU és Nagy-Britannia közötti pénzforgalmi jutalékát
-
Júniustól a PayPal elérhetővé tette minden ügyfelük számára saját, nyílt e-kereskedelmi platformját, amely eddig csak az óriáscégek kiváltsága volt.
Kritikus hiba lehet a Magento Paypal fizetési moduljában
-
Egy jelentés szerint a beágyazott fizetési opciót kihasználva tömegével tesztelhetők a lopott kártyaadatok a Magento alapú webáruházakban.
Lassul az e-kereskedelem növekedése Európában
-
Álmunkban sem gondoltuk volna, de úgy tűnik, bizonyos téren nincs különbség az e-kereskedelemben a kontinens két fele között.
Európában is elérhetők a PayPal Checkout okos fizetőgombjai
-
A PayPal egyszerű megoldást kínál arra, hogy egy webáruház nemzetközi ügyfelei a saját fizetési szolgáltatójukat használhassák vásárláskor.