Skip to content

NAV

A fogyasztónak és a kereskedőknek is nehézséget okoz az árazási káosz
-
A hatóság minden évben kiadja az aktuális ellenőrzési tervét, így ha nem is teljes bizonyossággal, de lehet tudni, mely területek, cégek és személyek számíthatnak intenzívebb ellenőrzésekre az év során.
Körkép: kötelező adatszolgáltatásra képes online számlázók KKV-knak
-
Az eNET piaci körképe bemutatja a legjelentősebb online számlázási szolgáltatásokat, amelyek technológiai háttere és funkcionalitása biztos alapot képeznek a NAV kötelezettség teljesítéséhez.
Mall.hu
-
A webáruház fennakadás nélkül üzemel, a vevők jelenleg is vásárolhatnak, a kiszállítások a magyarországi raktárból zökkenőmentesen működnek, az átvételi pontok is elérhetőek.
Mall.hu
-
A Mall.hu közleménye szerint a webáruház fennakadás nélkül működik, de a hatósági ellenőrzés miatt a korábbi megrendelések késhetnek. Az új megrendeléseket folyamatosan fogadják.
Mall.hu
-
Az adóhivatal és a nyomozó iroda munkatársai ellenőrzik az internetes áruház telephelyét, a vevői megrendeléseket egyelőre nem tudja teljesíteni a cég. 
47324537_2208537009420754_982787091119210496_n.png
-
Hamarosan itt a karácsonyi árurendelések szezonja, ami a házhoz szállító cégeknek is extra terhelést jelent. Megkérdeztük őket, hogyan készülnek rá.