Skip to content

Magento

headless_magento_krea01
-
Mit jelent a headless kifejezés, kinek éri meg váltani és miért előnyös az új technológia használata? Cikkünkben részletesen kifejtjük mindezeket.
Magento, a következő generációs e-kereskedelmi megoldás
-
A Magento a világ vezető nyílt forráskódú e-kereskedelmi platformja, amelyet vállalatok százezrei használnak.
Támadás történt több ezer Magento-alapú webshop ellen
-
Az eddigi legnagyobb automatizált skimming akció elsősorban Magento 1 rendszert használó webshopok ellen irányult. Az üggyel kapcsolatban Ocskay Lászlót, a Magento-rendszerekkel foglalkozó Oander Development Kft. társügyvezetőjét kérdeztük.
Kritikus hiba lehet a Magento Paypal fizetési moduljában
-
Egy jelentés szerint a beágyazott fizetési opciót kihasználva tömegével tesztelhetők a lopott kártyaadatok a Magento alapú webáruházakban.
Felvásárolja az Adobe a Magentot
-
A bővítéstől azt várják, hogy az Adobe Experience Cloud olyan B2B és B2C piacokon is versenyképes szolgáltatással bővüljön, amelynek segítségével a digitális marketing megtervezésétől egészen a vásárlások lebonyolításáig a teljes e-kereskedelmi folyamat lefedhető.
Nemzetközi együttműködésbe kezdett a DHL és a Magento
-
Együttműködésbe kezdett a DHL és a Magento, amelynek révén a Magento felhasználók számára a DHL többféle expressz szállítási szolgáltatása is elérhetővé válik
Megduplázta európai ügyfeleinek számát a felhő alapú Magento Commerce
-
A Magento 100%-os növekedést ért el az európai piacon a Magento Commerce felhő alapú webáruház megoldásával. Az újonnan megszerzett ügyfelek 40%-a már a cloud szolgáltatást választotta 2017-ben.
Csomagkövetés közvetlenül a Google-lel
-
A BigCommerce, Magento és PrestaShop webshopot üzemeltetőknek ezentúl nem lesz olyan egyszerű hirdetéseket megjeleníteni a Google Shopping felületén.
Milyen technológiát használnak a magyar webáruházak?
-
Webáruház indításakor az egyik legnehezebb döntés az, hogy milyen platformot válasszunk. Érdemes alaposan körüljárni a kérdést, amelynek egyik megközelítés minden esetben a piac áttekintése: mit használnak a többiek?