Skip to content

kriptovaluta

csodák az e-kereskedelemben
-
Tíz év után Armando Roggio fellapozta korábbí ígéretgyűjteményét, és önkritikusan megállapította, hogy a 2014-ben az e-kereskedelmi világot is megváltani készülő csodák közül bizony, nem sokból lett tényleg csoda. A valóság rácáfolt a várakozásokra.
Az online kereskedelmet is átalakíthatja a web3 elterjedése
-
Amennyiben széles körben elterjed, a decentralizált web koncepciója az e-kereskedelem új formáinak kialakulásához vezethet, és akár százmilliós értékű óriás tranzakcióknak is teret biztosíthat.
Bitcoin alapú fizetési megoldásokat vezet be a Mastercard
-
Bitcoin alapú káryás fizetési megoldásokat vezet be három ázsiai kriptokereskedelmi plaftormmal együttműködésben a globális kártyakibocsátó Mastercard - írja a Forbes.com.
Elektronikus pénz, kínai jellegzetességekkel
-
Úgy tűnik, 2020 meghozhatja az áttörést, és megjelenhet az első, nemzeti digitális valuta - hol máshol, mint a világ e-kereskedelmi fellegvárában, Kínában.
Kriptovaluták az e-kereskedelemben: jön a Walmart Coin?
-
A kereskedelmi óriások sorra jelennek meg kriptovalutákkal, így a Walmart sem maradhatott ki a sorból. Először az USA-ban tesztelik.
Facebook Libra problémák
-
A Libra elindításával a Facebook lehet az East India Company óta az első olyan cég, amely nemzetállami szerepkörben tetszeleghet és tulajdonképpen a pénzverés állami monopóliumának a sírját áshatja meg - ha sikerül elindulnia.
Facebook kriptovaluta, Libra
-
Érkezik egy újabb kriptovaluta a piacra, de miért fontos ez? A Facebook fizetőeszköze lehet az első blockchain alapú technológiára épülő digitális pénz, amely valódi tranzakciókban, tényleges valutaként működik, felforgatva ezzel a fizetőeszközök piacát.
Bitcoin alapú fizetési megoldásokat vezet be a Mastercard
-
Reális esélye van, hogy a mostani bicsaklás ellenére három év múlva a webáruházak fizetési oldalán már nemcsak az eddig ismert valutákkal, hanem a Bitcoinnal is rendszeresen találkozzunk.
A kriptovaluták után a marketing világát is meghódítja a blockchain
-
Kriptovaluták létrehozásán kívül a blockchain technológia sok minden másra is jó lehet. Bemutatunk néhány erre épülő szolgáltatást, ami a kereskedőket célozza.
Bitcoin alapú fizetési megoldásokat vezet be a Mastercard
-
Adott egy jól működő, hamisításbiztos és olcsó fizetési lehetőség, az e-kereskedők zöme mégsem él vele. Vajon miért?