Skip to content

koronavírus

mariann_krea01
-
A hazai piac ismertebb közösségimédia-szakértőjét, Forgács Mariannt a hazai social media használatáról és a váratlan szakmai helyzetek kezeléséről is kérdeztük.
Gondban az elektronikai ipar: emelkedő kereslet, akadozó ellátási lánc
-
Továbbra is rohamosan emelkedik az elektronikai termékek iránti kereslet, de az iparág nehézségek sorával néz szembe.
Lassul az eBay növekedése - véget ért a koronavírus-láz
-
A koronavírus-járvány alatti hatalmas növekedés után úgy néz ki, az eBay forgalma lecsökken a 2019-es szintre. A cég várhatóan 72.1 és 74.7 milliárd dollár közötti forgalommal zárja majd az idei pénzügyi évet.
A Covid hatása a kkv-kra: immunisak lettek a digitalizációra
-
A koronavírus két éve sem volt elegendő, hogy a távmunka és a digitális kommunikációs és vállalati eszközök használata széles körben elterjedjen a magyar kkv-k között – derült ki a Digiméter 2022. tavaszi felméréséből.
Felelőtlenül költekezik a Z generáció a BNPL hitelek segítségével
-
Az online világ jelentősége a koronavírus-járvány hatására felértékelődött, és több iparág esetében is bizony muszáj volt erősen alkalmazkodni a megváltozott környezethez.
A koronavírus hatása a bolti vásárlói élményre
-
A koronavírus-járvány minden bizonnyal örökre megváltoztatta fogyasztási szokásainkat, hiszen mindennél fontosabbá vált a kényelmes és mindenekelőtt biztonságos vásárlás.
A kiskereskedelmi ágazat kezd kilábalni a válságból
-
A 2019-es szintet már több mint 10%-kal haladja meg az elmúlt hetek bolti kiskereskedelmi forgalma.
Újragondolja a dolgozók kereskedelemben betöltött helyét a Best Buy
-
Az amerikai Best Buy áruházlánc megpróbálja radikálisan újraértelmezni a foglalkoztatott dolgozói szerepét, akik lényegesen többre lesznek hivatottak a jövőben, mint a termékeladás - írja a Modern Retail.
-
Az elmúlt másfél évnyi járványhelyzet a világgazdaság legkülönbözőbb területeit forgatta fel fenekestül. De vajon hogyan csapódott le mindez a keresőoptimalizálás területén? Pál Zoltán Gábort, az ALH Consulting ügyvezető-tulajdonosát kérdeztük.
GKI Digital Árukereső.hu
-
A GKI Digital és az Árukereső.hu legfrissebb közös kutatása szerint 2020-ban a belföldi online kiskereskedelmi forgalom 45%-os rekord bővülést követően 909 milliárd forintos forgalmat bonyolított.