Skip to content

kiszállítás

405008837_865826338653722_7105345454628630120_n
-
"A vásárlók pontosan tudni akarják melyik napon, melyik órában lesz a küszöbük előtt az áru!" - a megvásárolt áruk szállításával kapcsolatos, folyamatosan növekvő megrendelői elvárásokat csak újabb és újabb fejlesztésekkel tudják a cégek kiszolgálni. Ez jön, ez vár a logisztikára.
marketing_jungle_cover_1
-
Az online marketinggel foglalkozó tanácsadók egyik szokása, hogy karácsony előtt pontokba foglalt reklámötletekkel bombázzák az e-kerekedőket. Jó marketingtanácsból is megárt azonban a sok! Mutatjuk, hogyan érdemes köztük rendet vágni!
0003
-
A Black Friday-t megelőzően az eMAG megmutatta az új raktárkomplexumát: óriási és impozáns. A kereskedő cég ügyvezetője kijelentette, hogy semmilyen módon nem kivételeznek majd az eladókkal, és nem hozzák jobb helyzetbe a saját maguk által forgalmazott termékeket sem.
ecofriendly_eshoping_krea01
-
Aki azt gondolta, hogy a kereskedelem kevésbé szennyezi a környezetet, amikor az emberek otthonról vásárolnak, hiszen például nem autóznak el az áruházakba, az elég nagyot tévedett.
trans-sped zero kiszállítás
-
A kiterjesztett gyártói felelősség (EPR) a gyakorlatban díjfizetési és adminisztrációs kötelezettség, ami a legtöbb e-kereskedőt is érinti. De van, ha a csomag csomagolóanyag tartalma minimalizálható? Ezt kínálja egy szolgáltató.
electric-scooter-krea01
-
Futárok, kisáru kihordók: szevasztok! Jön a villanymotoros kétkerekű járművek aranykora! Ha a jármű olcsó és egyszerű, a városban pedig száguldozni sem kell, és elég lehet a 80-100 kilométeres hatótávolság is, akkor ilyen megoldást gyárt az indiai One Electric.
A check-out gyorsasága a márkahűségnél is fontosabb
-
A koronavírus-járvány során megtapasztalt e-commerce boom rámutatott arra, hogy a vásárlók számára továbbra is a a gyors és zökkenőmentes checkout folyamat az egyik legfontosabb szempont.
Az IKEA Family tagok kedvezményes szállítást kapnak az USA-ban
-
Bár az Ikea svéd cég, most az amerikai ágazatuk dobott izgalmasat: a cég kiterjesztette  hűségprogramját a kiszállítási költségekre.
A drónokkal végzett kiszállítások száma átlépte a napi 2000-et
-
A kiszállítás kritikus, utolsó mérföldes problémáit megoldani hivatott módszer technikai értelemben véve kész van a használatra: 2021-ben naponta mintegy 2000 termék került megrendelőjéhez ilyen módon.
Komoly problémákkal küzd az Amazon drónprogramja
-
A technikai nehézségek és dolgozók elvándorlása mellett egyre komolyabb gondot jelentenek a biztonsági kihívások és a szövetségi hatóságok erős ellenállása.