Skip to content

kiszállítás

A check-out gyorsasága a márkahűségnél is fontosabb
-
A koronavírus-járvány során megtapasztalt e-commerce boom rámutatott arra, hogy a vásárlók számára továbbra is a a gyors és zökkenőmentes checkout folyamat az egyik legfontosabb szempont.
Az IKEA Family tagok kedvezményes szállítást kapnak az USA-ban
-
Bár az Ikea svéd cég, most az amerikai ágazatuk dobott izgalmasat: a cég kiterjesztette  hűségprogramját a kiszállítási költségekre.
A drónokkal végzett kiszállítások száma átlépte a napi 2000-et
-
A kiszállítás kritikus, utolsó mérföldes problémáit megoldani hivatott módszer technikai értelemben véve kész van a használatra: 2021-ben naponta mintegy 2000 termék került megrendelőjéhez ilyen módon.
Komoly problémákkal küzd az Amazon drónprogramja
-
A technikai nehézségek és dolgozók elvándorlása mellett egyre komolyabb gondot jelentenek a biztonsági kihívások és a szövetségi hatóságok erős ellenállása.
Hogyan lehet ingyenes kiszállítást ajánlani anélkül, hogy tönkremennénk?
-
A legtöbb kereskedő a kiszállítás gyorsaságát tartja a legfontosabb tényezőnek a vásárlók szempontjából. Ebben sok igazság van, de legalább ugyanolyan fontos számukra a megbízhatóság, a kényelem és természetesen a költség is.
Nem sikerül az európai áttörés az AliExpressnek
-
Ígéretei szerint az AliExpress közvetlen légiforgalmi folyosón keresztül mintegy harmadával kevesebb idő alatt szállítja majd ki csomagjait a spanyol és azzal szomszédos európai piacokon.
Németországban már fizetnek azért, hogy átvegyük a szomszéd csomagját
-
Egy német logisztikai cég, a Hermes idén márciusban indította el pilot programját, melynek keretében a csomagokat a szomszédok számára átvevő klienseinek 30 eurócentet fizet csomagonként. A PaketFüxx néven futó projekt során nemcsak a cég saját szállítmányai, de harmadik fél által szállított csomagok után is meg lehet kapni a díjat.
Sellics Shipping Price Index: Magyarországon olcsó a kiszállítás
-
Az európai országok közül idén Hollandiában került a legtöbbe, Romániában a legkevesebbe egy expressz küldemény kézbesítése.
Nagy léptekkel bővít a Foxpost
-
Jelentős bővítés zajlik a csomagautomata-szolgáltatónál: november végéig 33 új városban és négy új budapesti kerületben telepítenek automatákat.
Tiltás jön az uniós e-kereskedőknek: nem diszkriminálhatnak lakhely szerint
-
Decembertől ez EU területén működő webshopok kötelesek kiszolgálni a külföldi vevőket is, ugyanakkor nem kötelező külföldre szállítaniuk az árucikket.