Skip to content

képek

7 ok, amiért a tartalmaidnak minőségi vizuális elemekre van szüksége
-
Figyelemfelkeltő képek, videók, infografikák és egyéb vizuális tartalmak nélkül semmilyen márka nem tud boldogulni az online világban. De hogyan járulhatnak hozzá ezek a SEO eredményekhez?
10 tipp a képek hatékony keresőoptimalizálásához
-
Miért fokozottan fontos a kép SEO alapjait alkalmaznunk 2023-ban? Hogyan állj neki a képek optimalizálásának? Az alábbiakban ezekre adunk választ.
11+1 tipp a webshop bevételének növeléséhez
-
A webshop oldalsebessége és az eladások között sokkal szorosabb a kapcsolat, mint gondolnád. Ezekre figyelj, és milliókat nyerhetsz!
Miért és hogyan és tervezzük meg a webáruházunk blogját?
-
Az e-kereskedelmi blogolás lényege a kettős relevancia: minden poszt legyen releváns a vásárló és az eladni kívánt termék szempontjából egyaránt.
8 alapvető képoptimalizálási trükk
-
A webáruház sikerében jelentős szerepet játszik az oldalak betöltési sebessége, ami viszont jelentős mértékben függ a használt képek méretétől.
2022: merre tovább Instagram?
-
Néhány éve még a Facebook volt "A közösségi oldal", mára azonban egyre inkább előtérbe kerülnek a vizuális megjelenésre építő szolgáltatások, például az Instagram és a Pinterest.
product-image-size-2
-
Képeink optimalizálása nem csak az eredményességünkre van közvetlen hatással. A nem megfelelő megjelenítés többek között a keresők találati listáiban elért helyezésünket is befolyásolhatja.