Skip to content

IoT

Milyen lehetőségeket rejt az 5G technológia az e-kereskedelem számára?
-
Az 5G kereskedelmi hatásait kissé korai még vizsgálni, mivel bevezetése első szakaszában van ez a technológia. Az azonban már most látszik, hogy mindenképpen pozitív hatással lesz majd mind a hagyományos, mind az online kereskedelemre.
Házhoz megy a vevőkhöz a bolt kínálata a Robomarttal
-
Az autóipar digitális transzformációjáról az omnichannel vásárlási élmény, az autóvásárlás megkönnyítése jut eszünkbe – de mi történik akkor, ha maguk a járművek válnak digitális pénztárcákká?
Az 5G és az e-kereskedelem
-
Az ötödik generációs, az iparág által csak 5G néven emlegetett vezeték nélküli technológiák megállíthatatlan terjedése 2020-ban aligha torpan majd meg.
Internet of Things
-
Az Internet of Things, azaz a dolgok internete az utóbbi pár évben kapott nagyobb lendületet és egyre több, privát és publikus szektorban alakítja át gyökeresen a folyamatokat. Az egymással is kommunikáló okos rendszerek, az intelligens háztartási gépek és szenzorok egyre nagyobb hatással vannak a hétköznapi életünkre és ez alól nem lehet kivétel az e-kereskedelem sem.
A jövő kereskedelme: 7 trend és jótanács a 2018-as évre
-
Nem tudhatjuk biztosan, mit hoz a jövő, de az alábbi, ma még futurusztikusnak tűnő trendek előbb vagy utóbb jó eséllyel meg fognak valósulni.
IoT az e-kereskedelemben
-
Az e-kereskedelem vajon mit profitálhat ebből az éppen nagyon divatos technológiai őrületből? Mely területei azok, amiket már ma hasznosítani lehet, mik azok, amikre érdemes figyelni, vagy éppen messze elkerülni?