Skip to content

felvásárlás

india_amazon_usa_krea01
-
A legnagyobb indiai online kereskedőcég részvényei vándorolnak a Walmarthoz; a Flipkart üzletkötésen realizálható az eddgi legnagyobb profit, amit egyetlen indiai vállalattól bezsebelhetnek.
stop_amazon_krea02
-
Az Egyesült Államok versenyhatósága után az Európai Bizottság is vizsgálatot indított annak kiderítésére, hogy korlátozza-e a B2B piaci versenyt, hogy az Amazon felvásárolja az iRobotot. A briteknél ez a vizsgálat már lezárul.
A Shopify logisztikai fronton erősít a Deliverr felvásárlásával
-
A Shopify múlt héten jelentette be, hogy rekord áron vásárolja fel a a San Francisco-ból indult logisztikai startupot, a Deliverrt.
mailchimp
-
A Bloomberg értesülései szerint a KKV-kra specializálódott e-mail marketing szolgáltató iránt több nagy cég is érdeklődik.
Egekbe emelkedett az Etsy kézműves piactér forgalma
-
Az amerikai cég 1,625 milliárd dollár értékben vásárolja fel a Depop nevű alkalmazást egy fiatalabb vásárlói réteg elérésének érdekében.
Felvásárolja az Adobe a Magentot
-
A bővítéstől azt várják, hogy az Adobe Experience Cloud olyan B2B és B2C piacokon is versenyképes szolgáltatással bővüljön, amelynek segítségével a digitális marketing megtervezésétől egészen a vásárlások lebonyolításáig a teljes e-kereskedelmi folyamat lefedhető.
Újra magyar tulajdonosoké az Extreme Digital
-
Az alapítók kivásárolták a Steinhoff International csoportot, így az Extreme Digital ismét 100%-ban magyar vállalatként működik tovább.
Aktuális hír
-
Bombaként robbant a hír, hogy az Amazon csaknem 14 milliárd dollárért megvásárolja az amerikai Whole Foods bioélelmiszer-üzletláncot.