Skip to content

e-mail marketing

Új adatvédelmi fejlesztések az Apple iOS 15-ös verziójában
-
Az átalakult mérések alapján érdemes újra átgondolni a kiküldött levelek eredményeinek riportolását, a korábbi eredményekkel való összehasonlítását, valamint a hatékonyság tesztelésének módszereit.
mailchimp
-
A Bloomberg értesülései szerint a KKV-kra specializálódott e-mail marketing szolgáltató iránt több nagy cég is érdeklődik.
Új adatvédelmi fejlesztések az Apple iOS 15-ös verziójában
-
Az iOS 15-ös verziója blokkolható nyomkövetéssel és eldobható e-mail címekkel érkezik, amelyek alapjaiban változathatják meg az e-mail marketinget.
Webshoppal és időpontfoglaló modullal bővül a MailChimp szolgáltatások listája
-
A hírlevél továbbra is velünk marad, csak alkalmazkodik a legkorszerűbb technológiához - ezt a következtetést lehet levonni a Mailchimp e-mail marketingplatform új fejlesztéseit áttekintve.
Hetekkel előbb indulhat az idei ünnepi vásárlási láz
-
A Coresight Research tanácsadó cég szerint az amerikai fogyasztók 23 százaléka idén korábban kezdi meg a nagy ünnepi ajándékvásárlást. Az online kereskedőknek mihamarabb célszerű megtervezniük az erre fókuszáló e-mail marketingjüket.
Hogyan előzhetjük meg a félbehagyott vásárlásokat?
-
Az e-kereskedelem világa helyenként mindent vagy semmit játék lehet, amelynek egyik tökéletes példája a félbehagyott rendelés.
9 e-mail marketing tipp 2020-ra - hogyan lesz a látogatóból feliratkozó?
-
A weboldalunk új látogatóit meggyőzni a vásárlásról nagy kihívás, de az e-mail marketing még 2020-ban is nagymértékben segíthet számunkra abban, hogy az érdeklődőkből vásárlókat faraghassunk.
SEO, tartalom, email: ideális mix az értékesítés támogatására
-
A keresőoptimalizálás, a tartalommarketing és a hírlevél egyaránt ismert és fontos eszközök a digitális marketingben, de az igazi erejük akkor mutatkozik meg, ha kombináljuk őket.
Mi kell a jó email marketinghez 2020-ban?
-
Bar egy időben temették, az e-mail marketing idén is alighanem ugyanolyan fontos szerepet játszik majd az online kereskedelem területén, mint 10 évvel ezelőtt. Az egyre kifinomultabb eszközök és komolyabb törvényi szabályozás rá is kényszerítik ezen eszközök felhasználóit, hogy kihasználják az egyes e-mail szolgáltatók kínálta lehetőségeket.