Skip to content

csomagolás

trans-sped zero kiszállítás
-
A kiterjesztett gyártói felelősség (EPR) a gyakorlatban díjfizetési és adminisztrációs kötelezettség, ami a legtöbb e-kereskedőt is érinti. De van, ha a csomag csomagolóanyag tartalma minimalizálható? Ezt kínálja egy szolgáltató.
EPR: már hatályos, de bőven vannak kérdőjelek az új szabályozás kapcsán
-
A kiterjesztett gyártói felelősségi rendszer (EPR) július 1-én lépett érvénybe, ami nemcsak a gyártókra, de az importőrökre, sőt, szinte minden e-kereskedőre számos anyagi és adminisztratív terhet ró.
Csomagolási trendek: mit vár az EU, hogyan csinálják a webshopok?
-
2022 novemberének végén látott napvilágot az EU által támasztott követelményrendszer, amelynek lényege az eldobható csomagolás visszaszorítása és az újrafelhasználható megoldások alkalmazásának ösztönzése.
Visszaküldés: így kerülhetjük el, hogy sérüljön a garanciális termék
-
A karácsonyi időszakban ugrásszerűen nő a csomagfeladások száma – januárban pedig a visszaküldéseké. A helyes csomagolás azonban mindkét irányban egyformán fontos.
A profit továbbra is felülírja a fenntarthatóságot a beszerzési döntéseknél
-
Ahogyan egyre fontosabbá válik a fogyasztók számára a fenntarthatóság, úgy válnak egyre népszerűbbé a különböző környezetbarát csomagolóanyagok.
Webshippy
-
A csomaglogisztikával járó kiadások a webshopok költségeinek jelentős részét kitehetik, nem mindegy ezért, hogyan és kivel intézzük ezeket a feladatokat. Összeszedtük a legfontosabb szempontokat, amelyek alapján leszoríthatóak a logisztikai költségek.
Csökkenti a környezeti lábnyomát a Zalando
-
Az európai vásárlók egyre környezettudatosabbak, a Zalando ezért fenntartható e-kereskedelmi megoldásokkal próbál megfelelni az elvárásaiknak.
A dán Nemlig különleges csomagolással oldja meg a frissáruk kiszállítását
-
A bolti vásárlás mellett a netes rendelések átvétele is lehet igazi élmény, ha a webshop rendelési folyamata után a csomagolás és a kiszállítás minősége is kiemelkedő.
Webshop-evolúció: miért éri meg kiszervezni a logisztikát?
-
Az egyre népszerűbb szolgáltatás révén ma már az is megoldható, hogy az e-kereskedőnek se raktározni, se csomagolni, se szállítani ne kelljen.