Skip to content

analitika

bigdatatree
-
Az analitika a webáruházak működésének részévé vált, nem mindegy tehát, hogy mivel elemezzük az adatainkat. Az Apache-tól a Zoho-ig tart a spektrum - érdemes mindegyiküket szemügyre venni, hogy a legjobb, a számunkra leginkább hasznossá tehető Big Data adatelemzőt használhassuk.
looker_krea01
-
Sokan - azok is, akik a Google Analytics 3-as verziójával (GA+) jól boldogultak - azzal szembesültek, hogy az új, GA4-es felület és funkcionalitás nagymértékben különbözik a korábban megszokottól, és nehézségeket okoz. Erre is nyújt egy alternatív megoldást a Google Looker Studioja.
Digitális stratégia élesben IV.: Így vágj neki az exportnak - Adat- és mérési stratégia
-
Folytatjuk a sikeres nemzetközi terjeszkedés digitális feltételeit bemutató cikksorozatunkat. Ebben a részben azt járjuk körbe, hogyan érdemes felépíteni egy jól működő adat- és mérési stratégiát.
A Google új elemzőeszközökkel növelné az értékesítéseket
-
A Google márcuisban frissítésekről és új eszközök bevezetéséről adott hírt a Google Shoppinghoz, melyek még jobban segítik a kereskedőket az értékesítések teljesítményének elemzésében.
A sütik utáni (szép?) új világ, avagy hová lesznek a látogatók adatai?
-
A Google még 2019-ban jelentette be, hogy a Chrome hamarosan nem fogja támogatni a harmadik féltől származó sütik használatát. Hogyan fogja ez a változás érinteni az online hirdetőket és ügyfeleket?
Google Tag Manager: alapértelmezett mérések beállítása
-
Folytatjuk a cikksorozatot, amelyben a Tag Manager-alapú mérés létrehozását mutatjuk be részletesen. Előző cikkünkben leírtuk, hogy miként hozzuk létre a Google Analytics fiókunkat, most pedig a Google Tag Manager fiók létrehozását és beállításait ismertetjük lépésről lépésre.
Google Tag Manager: Analytics fiók létrehozása lépésről lépésre
-
A Google Tag Manager világát bemutató cikksorozatunkban az alapozó ismeretek után belevágunk a Tag Manager-alapú mérés kialakításába. Ebben a cikkben a Google Analytics fiók létrehozását mutatjuk be részletesen.
Google Tag Manager: alapértelmezett mérések beállítása
-
A Google Tag Manager használatához elengedhetetlen az alapvető mérési mechanizmusok, a definíciók alapos ismerete.
Bevezetés a Google Tag Manager világába
-
Új cikksorozatunkban a Google Tag Manager lehetőségeit és használatát mutatjuk be az alapoktól a profi tippekig.
Analytics egyéni jelentések: kulcsfontosságú riportok egyszerűen
-
Az LTV számítással, a demográfiai adatokkal, és a piaci összehasonlításokkal újabb hasznos információkhoz juthatunk a látogatóinkról, vásárlóinkról.