Skip to content

Amazon Prime

food_book_krea01
-
Az amazon egyetlen online kosárban egyesíti a rendeléseket, átalakítja az üzleteket, új, magasan automatizált raktárakat tesztel, és első alkalommal kínál frissélelmiszer-kiszállítást Prime-előfizetéssel nem rendelkezők számára.
Az Amazon megduplázná az egynapos kiszállítások számát
-
Számos hagyományos bolt bezárása után az e-kereskedelmi óriás logisztikai területen erősítene, miután a fejlődés lendülete megtört.
Nem hozta tűzbe a németeket az egynapos kiszállítás
-
Bár sok csomagszállító szolgáltató bevezette, a legtöbben idén be is fejezték az aznapi kiszállítást Németországban.
Az Amazon nem adja fel - Európában folytatja az automatizált kiszállítás fejlesztését
-
Az Amazon még 2019 elején jelentette be, hogy Seattle-ben megkezdi a Scout névre keresztelt, automatizált kiszállító jármű éles tesztelését.
Klasszikus, nyomtatott termékkatalógussal állt elő az Amazon
-
Ha nem is forradalmi, de mindenképpen formabontó offline marketing eszközökhöz nyúlt az idei karácsonyi szezonban az Amazon ruházati részlege. November elején egy 64 oldalas termékkatalógust küldtek ki az egyesült államokbeli Prime előfizetőknek.
Az Amazon nem kereskedelmi cég többé
-
Az Amazon szépen lassan megszűnik kereskedelmi cégként működni és egyre inkább technológia szolgáltatóként van jelen a globális piacon. Ezt mi sem bizonyítja jobban, hogy bevételeinek fő forrása egyre inkább az e-kereskedelemmel kapcsolatos szolgáltatásokból és nem az online eladott termékekből származik.
Amazon Key: újabb fejlesztések a távvezérelhető zárhoz
-
Új funkciók sorát jelentette be az idei CES-en az Amazon. Az Amazon Key-el a futárok egyenesen a nappaliba vihetik a csomagokat, úgy is, ha nincs otthon a megrendelő.
Átlépte a százmillió felhasználót, drágul az Amazon Prime előfizetés
-
Húsz százalékkal emelték meg az előfizetési díjat, a költségek növekedésére, azaz a nagyobb áruválasztékra és a még gyorsabb kiszállításra hivatkozva.
Amazon Prime: 57 millió amerikai otthon, a háztartások közel fele előfizető
-
Óriási siker az Amazon Prime: nem csak a tagdíjak miatt, hanem azért is, mert az előfizetők aktívabbak és többet költenek, mint más Amazon-ügyfelek.
Amazon
-
Az Amazon 3 órás vámkezelést, 24 órás kiszállítást ígér a svájcban élő Prime előfizetőknek.