16. alkalommal került megrendezésre az online marketingkommunikációs szakma legrangosabb hazai eseménye, Az Év Honlapja pályázat. A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat által szervezett versenyen összesen 201 nevezés érkezett.

A díjátadóra november 15-én a Magyar Marketing Szövetség konferenciájának első estéjén került sor a Park Inn by Radisson Hotelben. Varga Edit (MTVA) és Varga István, a pályázat alapítója, valamint Dr. Eszes István (zsűrielnök) ünnepélyes keretek között hirdették ki az idei nyerteseket.

„Minden vállalkozás példát vehet az idei nyertesekről, hiszen ők azok, akik most 2017-ben maradandót alkottak! A jövő egyértelműen az egyedi, kreatív technológiai és marketingkommunikációs megoldásokban van. A közösség ereje óriási dolgokra képes! Érdemes ezt (ki)használva dolgozniuk a marketingeseknek!” – mondta Varga István, a pályázat alapítója.

A pályázatra egyébként a legtöbb nevezés az e-kereskedelem (25), a szolgáltatás (18), illetve a B2B (13) kategóriába érkezett.

Közönségdíj

A legtöbb közönségszavazatot gyűjtötte, és a Közönségdíjat kapta: FaszaCuccok.hu Webáruház

E-kereskedelem kategória

Az e-kereskedelem kategóriában

’Az Év Honlapja’ díjat nyerte: Focus Galéria Webshop

A Minőségi Díjat kapta: Liliput Játékbolt és Webáruház – Mi a manó?

Különdíjat kapott: Mylitee professzionális elemlámpa webshop

Szolgáltatás és B2B weboldalak

A szolgáltatás és a B2B weboldalak kategóriájában egyaránt Különdíjat kapott: Panaszkezelő.hu

További kategóriák

A díjazottak teljes listája az alábbi linken érhető el: Íme 2017 legjobb honlapjai!