Skip to content

díj

Ország Boltja 2019
-
Február 20-án immár kilencedik alkalommal díjazták az Árukereső.hu által szervezett megmérettetésen az ország legjobb, illetve legnépszerűbb webshopjait. A fődíjat ezúttal a Márkabolt.hu nyerte el.
Az EU felveszi a harcot a csomagolási hulladékkal
-
Termékbiztonsággal kapcsolatos új Európai Uniós díjat vezet be idén az Európai Bizottság, amelyre két kategóriában lehet nevezni.
Évker 2019. díj top 20 továbbjutó
-
Arra, hogy miért érdemes a díjra kereskedőként jelentkezni, a korábbi díjazottak visszajelzése bizonyosan ösztönző.
Évker 2019. díj top 20 továbbjutó
-
Idén tizenharmadik alkalommal rendezik meg az Év Internetes Kereskedője Díj szakmai versenyt, amely a legjobb magyar online kereskedőket díjazza, objektív szempontrendszer, a vásárlók preferenciája, valamint szakértői zsűri szavazatai alapján.
Az Ország Boltja 2018
-
Az Árukereső.hu szervezésében 8. alkalommal került megrendezésre a hazai webáruházak egyik legnagyobb megmérettetése.
Az Év Honlapja 2018
-
17. alkalommal került megrendezésre az online marketingkommunikációs szakma legrangosabb hazai eseménye, Az Év Honlapja pályázat.
Hogyan fordítsd a javadra a közönségszavazást az Év Internetes Kereskedője Díj versenyén?
-
A crowdtesting lezárultával TOP11-es listára szűrte le a Testbirds 300 lelkes tesztelője a pályázott versenyzőket mindkét kategóriában.
Hogyan fordítsd a javadra a közönségszavazást az Év Internetes Kereskedője Díj versenyén?
-
Az elmúlt évek során bebizonyosodott: nem feltétlenül az a kereskedő a legesélyesebb a közönségszavazáson, akinek a legtöbb vásárlója van.
Már lehet nevezni az Év internetes kereskedője díjra
-
Idén is szavazhat a nagyközönség, hogy melyik webáruház legyen az Év Internetes Kereskedője. Nyereményekért cserébe április 25-ig lehet voksolni.
Már lehet nevezni az Év internetes kereskedője díjra
-
Az üzletnek jót tesz, ha a cég elnyer egy rangos díjat. A tavalyi győzteseket arról kérdeztük, milyen volt megkapni Az Év Internetes Kereskedője címet.