Skip to content
mm

A szerző cikkei:

Tartalom helyett az akciókra fókuszál a Blackfriday2019.hu
-
Sokan pár másodperc alatt szeretnék áttekinteni az akciókat, ezért idén nem is fektetnek hangsúlyt a tartalomra a blackfriday2019.hu szervezői. A kisebb webboltok közös fekete pénteki reklámkampányát szervezők idén több műszaki cikkel készülnek, és nagyobb konverziót igyekeznek elérni.
Az Ország Boltja 2018
-
Az Árukereső.hu szervezésében 8. alkalommal került megrendezésre a hazai webáruházak egyik legnagyobb megmérettetése.
A megvásárolt termékek közel ötöde visszáruként végzi Amerikában
-
Az ajándékba vásárolt termékeknél előfordulhat, hogy a megajándékozott visszaviszi az árucikket. Kereskedőként ennek a jó oldalát is lehet nézni. Lássuk, hogyan!
Nagy léptekkel bővít a Foxpost
-
Jelentős bővítés zajlik a csomagautomata-szolgáltatónál: november végéig 33 új városban és négy új budapesti kerületben telepítenek automatákat.
Tiltás jön az uniós e-kereskedőknek: nem diszkriminálhatnak lakhely szerint
-
Decembertől ez EU területén működő webshopok kötelesek kiszolgálni a külföldi vevőket is, ugyanakkor nem kötelező külföldre szállítaniuk az árucikket.
Idén korábban kijön az akciókkal a blackfriday2018.hu
-
Korábban kezdik a szervezést, újítanak a koncepción, és már november közepén konkrét ajánlatokkal indulhat el a blackfriday2018.hu verziója.
Itt a karácsony, jönnek az átverések!
-
Bizony nem csak a vásárlónak lehet szüksége védelemre: az e-kereskedővel is megeshet, hogy néhány vevője rosszindulatból, számításból vagy figyelmetlenségből kárt okoz neki.
Így kezdődött az e-kereskedelem Magyarországon
-
CD-kkel, könyvekkel, műszaki cikkekkel, VHS kazettákkal és DVD-kel kereskedtek az első magyar webshopok, amelyek 1996 és 1999 között indultak.
8 mód, hogy biztonságosabbnak érezzék a weboldalad
-
Körképet készítettünk arról, hogy a nagyobb webshopok mely partnerekkel és milyen kondíciókkal kínálnak áruhitelt vásárlóiknak.
Hogyan adhatjuk vissza a nem tetsző ajándékot a kereskedőnek
-
Karácsony idején megeshet, hogy olyan ajándékot kapunk, ami nem igazán nyeri el a tetszésünket. Néhány webáruházat arról kérdeztünk, milyen lehetőségeink vannak a visszaváltásra.