Összegyűjtöttük az előző hónap legnépszerűbb tartalmait, hogy ha esetleg nem követtétek minden nap a híreket, akkor se maradjatok le semmi fontosról. Decemberben a Kosárérték magazin alábbi témáira voltatok a leginkább kíváncsiak, íme a toplista:

Átverés vagy az év ajánlata? – Black Friday árösszehasonlító teszt
A Black Friday meghirdetett akciós árait a kampányt megelőző időszak legalacsonyabb, illetve átlagos piaci áraival vetettük össze.

Amit a 14 napos elállási jogról tudni érdemes
2014 óta úgynevezett elállási jog illet meg minden internetes vásárlót, akik e jogot néhány kivételtől eltekintve minden esetben gyakorolhatják.

A 2018-as Black Friday a vásárlók szemével – visszhangok a weben
A legtöbb probléma az ügyfélszolgálat elérhetőségével, a termékek utólag jelzett elérhetetlenségével és a sikertelen online fizetéssel adódik a kommentek alapján.

4 trend, amiről minden webshop tulajdonosnak tudnia kell 2019-ben
Biztos tippek szakértőktől, hogy 2019-ben is versenyképes maradjon webáruházad!

Megéri-e másodállásban webshopot üzemeltetni?
Webáruház indításába egy 8 órás munkahely mellett is bele lehet vágni. Arról, hogy milyen buktatói vannak a gyakorlatban ennek a helyzetnek, Szombati Gergővel beszélgettünk.

Mindennek megvan a maga ára, csak ki kell találni – mutatjuk, hogyan!
Aki csak érzésre áraz, és meg sem próbálkozik az árazási stratégia átgondolásával, az biztos hamar megreked a vállalati fejlődésben.

Szórakozik a vásárló, mit tehet az e-kereskedő?
Bizony nem csak a vásárlónak lehet szüksége védelemre: az e-kereskedővel is megeshet, hogy néhány vevője rosszindulatból, számításból vagy figyelmetlenségből kárt okoz neki.

Black Friday 2018: eredmények és tendenciák
Az eredetileg egynapos Black Friday akciók az idén két teljes héten át zajlottak Magyarországon. Néhány nagyobb webáruház közleményéből érdekes adatokat és trendeket tudhatunk meg a fekete péntekkel kapcsolatban.

Legnépszerűbb témáink a Facebookon

Ne maradjatok le az aktualitásokról, kövessétek a Kosárérték Facebook oldalát,
valamint iratkozzatok fel a hírlevelünkre!