Skip to content

Webshippy

karácsony
-
Az utóbbi időben megjelent a Kosárértéken több olyan cikk, melyek a vásárló-érdeklődő-ügyfél oldaláról adtak visszajelzést az online kereskedőknek. A Webshippy most mindezt kiegészítette egy friss kutatással, melyben arra fókuszált, hogy aktuálisan hogyan is vásárolnak a magyarok az év végi főszezonban.
webshippy
-
A Webshippy több mint 2.200 ügyfél megrendeléseit kezeli, ügyfeleik között az ország legismertebb kereskedőit találjuk.
Kis összegek után nem mindenki akad adózni, de nem kilátástalan a KATA-s webshopok helyzete
-
Augusztus 1-én hatályba léptek a KATA törvény átmeneti rendelkezései: ezek alapján szeptember 25-ig kell eldöntenie minden érintettnek, hogy megfelel-e az új feltételeknek, és kisadózói adóalanyként folytatja-e.
A Lumenet kizárólag az online értékesítésre koncentrál a jövőben
-
Végleg az online térbe költözik Magyarország egyik vezető világítástechnikai kereskedője: több évtizednyi hagyományos kis- és nagykereskedelmi tevékenység után kizárólag online szolgálja ki a jövőben vevőit a Lumenet.
Aznapi kiszállítás bármely webshop számára - elindult a Webshippy Prio szolgáltatása
-
A 16 óráig leadott rendelések a rendelés napján este 22 óráig garantáltan célba érnek azon webshopok esetén, akiknek a cég saját termékes logisztikáját kezeli, és azoknál is, akik a Marketplace katalógusból értékesítenek.
Webshippy
-
Simon Zsolt, a TV2 Csoport volt társtulajdonosa, International Head of Marketplace pozícióban folytatja karrierjét a Webshippynél.
Webshoptól a kiszállításig: Stylehub-Webshippy stratégiai együttműködés
-
A Stylehub webshopokat a jövőben néhány kattintással a Webshippy fulfillment szolgáltatásához kapcsolhatják a felhasználók, ezzel egy nagyon erős hazai szolgáltatáscsomag jött létre.
Webshippy
-
A hazai logisztikai, fulfillment és dropshipping megoldásokat nyújtó Webshippy néhány napja mutatta be újításait a Webshippy Next 2021 rendezvényen, amelyre lapunk is ellátogatott.
A húsvét az új karácsony - tapasztalatok nagyvállalati szemszögből
-
A Trans-Sped, a Webshippy és az OANDER közösen szervezett e-kereskedelmi meetupján a logisztikai rendszerek fejlesztői és használói osztották meg tapasztalataikat.
Webshippy
-
Elstartolt a Webshippy és a Wolt közös projektje: a koprodukciónak köszönhetően a Webshippy  bármely webáruház rendeléseit akár 15 percen belül összekészíti és átadja a kiszállító partnernek.