Skip to content

video

insta_reel_krea01
-
Az Instagram Reels videó könnyű belépőt kínál a videós marketingkommunikációba, ám a pofonegyszerű tartalomkészítés ígérete még messze nem jelenti azt, hogy a siker garantált lenne. Néhány akadályt például ajánlott az indulásnál is jó messziről elkerülni.
7 ok, amiért a tartalmaidnak minőségi vizuális elemekre van szüksége
-
Figyelemfelkeltő képek, videók, infografikák és egyéb vizuális tartalmak nélkül semmilyen márka nem tud boldogulni az online világban. De hogyan járulhatnak hozzá ezek a SEO eredményekhez?
A YouTube Shorts-ban rejlő marketinglehetőségek
-
A 2020-ban Indiában debütáló YouTube Shorts nem titkolt célja, hogy a Snapchat által kitalált, majd a TikTok-on és Instagram Reels-en csúcsra járatott, rövid videós tartalmak piacára betörjön.
Reels: így készíts ütős, rövid videókat az Instagramon
-
A "kék világ" rövid videós formátuma az egyik legfontosabb eszköz, amivel a felhasználóit saját platformján igyekszik tartani. Hogyan hozd ki belőle a legtöbbet? Tippek és trükkök szakértőktől.
Így működik az organikus tartalommarketing a TikTokon
-
A TikTokon bárkinek lehet több százezres elérése egy jól eltalált videóval – ha az algoritmus is úgy akarja. Ezt pedig marketingesként hiba nem kihasználni.
Mitől lesz jó a tartalommarketingünk 2022-ben?
-
Az internet világában a változás szinte mindig jó, mert felkelti a figyelmet, az alábbi lista pedig jó ötleteket adhat ahhoz, min lehetne változtatni a tartalmak készítésekor.
Mitől lesz jó a tartalommarketingünk 2022-ben?
-
A Practical Ecommerce adott ki egy hatos listát azokról a kiegészítőkről és felhasználóbarát eszközökről, amelyek monitorozzák a keresőszavainkat videókhoz, vagy jól lehet belőlük következtetni az aktuális trendekre.
A Vimeo a WIREWAX és a Wibbitz felvásárlásával bővíti szolgáltatásait
-
A videós kommunikáció és kereskedelem iránti igény fokozódásával lépést tartva a Vimeo stratégiai beruházásokkal tör vezető szerepre az üzleti célú videószoftverek piacán.
Így működik az organikus tartalommarketing a TikTokon
-
A TikTok nagyszerű választás, ha az ember egy meglepően jól működő algoritmus által a saját ízlésének megfelelően összeválogatott, magával ragadó tartalmakra vágyik. De vajon működnek-e ebben a környezetben a reklámok?
Reels: így készíts ütős, rövid videókat az Instagramon
-
Az Reels egy új funkció Instagramon, aminek segítségével rövid videókat lehet gyorsan és kreatívan szerkeszteni és azonnal publikálni.