Skip to content

ügyfélszolgálat

A Zalando a ChatGPT-t alkalmazza divatasszisztensnek
-
A német fast-fashion nagyágyú az OpenAI rendszerét használja majd a vásárlók különleges kérdéseinek megválaszolásához, ami új korszakot nyithat az ügyfélszolgálat történelmében.
Továbbra is a gyors és személyes ügyfélszolgálat a nyerő
-
Ügyfélszolgálatot üzemeltetni kínnak tűnik, pedig kereskedőként meglepően sok pénzt spórolhatunk, ha ez jól működik – főleg, ha a a visszaküldéseket is megfelelő körültekintéssel intézzük.
5 tipp ahhoz, hogyan készítsük fel üzletünket a szezonra
-
Az alábbiakban összeszedtünk 5 tippet, amelyeket észben tartva érdemes előre készülni az év végi időszakra, hogy az elkerülhető problémákat valóban el is kerüljük.
Így erősíti a Decathlon ügyfélszolgálatát a Bobblo chatbot rendszer
-
A piacvezető sportszer-kereskedő így tudta automatizált megoldásokkal ellensúlyozni a járványhelyzet miatt ránehezedő egyre nagyobb terhelést - úgy, hogy közben még javult is az ügyfélszolgálat megítélése.
Ezekre figyelj, hogy topon tartsd az online megítélésed
-
Ami tavaly működött, idén is működni fog? Mit tegyünk, ha sok negatív hozzászólás érkezik? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre kereste a választ a Neticle e-kereskedelmi elemzésében.
Nyitva lehetnek a webshopok az új járványügyi intézkedések értelmében
-
A pandémia okozta változások kapcsán Mészáros Gáborral, az Extreme Digital customer experience vezetőjével beszélgettünk.
Elfoglalná az ügyfélszolgálati piacot a Facebook
-
A Facebook felvásárolta a New York-i székhelyű Kustomer szoftvercéget, amely olyan egységes irányítópultot fejleszt, amivel több szolgáltatásból származó ügyfélkapcsolati jellegű beszélgetés egy helyen kezelhető.
Chatbotból is megárthat a sok
-
A chatbotok alkalmazása számtalan előnnyel jár, de vajon alkalmasak-e az emberi kommunikáció teljes kiváltására? Hol érdemes meghúzni a határt?
Az ügyfélszolgálat felkészítése a szezonra: 3. Emberi erőforrás és kiszervezés
-
Sorozatunk első két részében az ügyfélszolgálat technikai kérdéseivel és a folyamatok átalakításával foglalkoztunk. A befejező, harmadik részben a sikeres ügyfélkiszolgálás két további nagyon fontos elemét vizsgáljuk: az emberi erőforrást és a kiszervezést.
Az ügyfélszolgálat felskálázása szezonban 2: Folyamatok átalakítása
-
A sorozat első részében az ügyfélszolgálat kiemelt időszakra való technikai felkészítését tárgyaltuk.  Mint említettük, ilyenkor többszörös terhelés éri az ügyfélszolgálatunkat, ami azt is jelentheti, hogy a korábbi ügyfélkezelési folyamatainkat érdemes átgondolni, lerövidíteni, kimondottan erre az időszakra optimalizálni.