Skip to content

kedvezmény

Rossmann törzsvásárlói kártya
-
A Rossmann kutatásából kiderül, hogy többnyire a kisebb településen élő nők csatlakoznak a hűségprogramokhoz, leginkább spórolási szándékkal.
Az IKEA Family tagok kedvezményes szállítást kapnak az USA-ban
-
Bár az Ikea svéd cég, most az amerikai ágazatuk dobott izgalmasat: a cég kiterjesztette  hűségprogramját a kiszállítási költségekre.
Amazon Prime Day
-
A kereskedőóriás szerint a 2019-es Amazon Prime Day a cég történetének legnagyobb akciója volt: nagyobb, mint a Black Friday és a Cyber Monday együttvéve.
Black Friday 2020: a COVID sem áll az útjába
-
A Black Friday időszakában óriási a reklámzaj. Marketing szakembereket kérdeztünk arról, mit tehet ilyenkor egy kereskedő, hogy felhívja ajánlatára a figyelmet.
Egyre több webáruházban érhetők el a Glamour-napok akciói
-
Idén is nagy érdeklődés övezte a Glamour-napokat, számos kereskedő nagy sikerről számol be, ám akadnak csalódott cégek is.
Egyre több webáruházban érhetők el a Glamour-napok akciói
-
A Glamour-napok kuponjainak egy részét az interneten is be lehet váltani, elkerülve a vásárlók tömegét.
Amazon Prime Day: 36 órás vásárlási őrület a nyár közepén
-
Bosszantó technikai hibával indult, végül mégis rekordot döntött az Amazon nagy nyári akciója.
Amazon Prime Day: 36 órás vásárlási őrület a nyár közepén
-
A júliusi Amazon Prime Day lassan a Black Friday babérjaira tör: 36 órán keresztül tartanak az akciók, amelyeket a Prime előfizetők vehetnek igénybe.
SEMrush tanulmány: megcáfolt e-kereskedelmi PPC mítoszok
-
Webáruházak számára PPC kampányokat futtatni izgalmas feladat, de vannak mítoszok, amelyekkel ideje leszámolni. A SEMrush aktuális tanulmánya ezeket mutatja be részletesen, adatokkal alátámasztva.
A hatósági vizsgálat szerint rendben működnek a kuponos akciók
-
A vevők egyaránt vásárolnak hagyományos és digitális kuponokkal, de szívesen növelnék a digitálisak arányát - kutatta ki egy felmérés.