Skip to content

Foxpost

Ecommerce Expo 2024
-
Február utolsó napján tartják idén az Ecommerce Expót. A hazai e-kereskedelmi szakma legnagyobb rendezvénye már a nyolcadik événél jár, a szervezők azonban most is készülnek újdonságokkal és meglepetésekkel.
A vásárlók a kiszállítás minőségén keresztül ítélik meg a webáruházat
-
2023.04.23. vasárnap 17 óra és 2023.04.24. hétfő reggel 5 óra között a FOXPOST teljes szolgáltatása szünetelni fog.
A nagyvárosokban már az automata a legnépszerűbb átvételi mód
-
Akár csomag küldéséről, akár átvételéről van szó, a hazai internetes társadalomban a csomagautomata számít a második legjobbnak tartott megoldásnak.
“Az év Zöld Kkv-ja" díjat nyert a FOXPOST
-
Szeptember 6-án, a hónap egyik kiemelkedő eseményén a FOXPOST megnyerte a "Green Awards 2022" díjat "Az Év Zöld Kkv-ja" kategóriában. A díjjal kapcsolatban Bengyel Ádámot, a FOXPOST vezérigazgató-társalapítóját kérdeztük.
A nagyvárosokban már az automata a legnépszerűbb átvételi mód
-
A csomagszállítás jelenéről és jövőjéről, illetve a hazai piac jellemzőiről és kilátásairól beszélt Bengyel Ádám, a Foxpost alapítója, és Madar Norbert, a GKID szakértője.
A vásárlók a kiszállítás minőségén keresztül ítélik meg a webáruházat
-
Milyen ötlet alapján születik meg egy webáruház? Mivel jár együtt az indulás? A logisztikai megoldásoknál milyen szempontokat érdemes figyelembe venni? Mi egy sikeres webáruház titka?
Így kezeld a csomagrohamodat
-
Az idei Black Friday és a karácsonyi vásárlási időszak egybeesik a járvány második hullámával, ami várhatóan az online vásárlás további erősödéséhez vezet. Utánajártunk, milyen kihívások elé állíthatja ez a csomagszállítókat és logisztikai vállalkozásokat.
Több száz új csomagátvételi ponttal bővül az Alza.hu kiszállítási hálózata
-
A vásárlók a Foxposttal kötött új együttműködési megállapodásnak köszönhetően mostantól 126 Foxpost csomagautomatába is kérhetik termékeik kiszállítását.
Újabb szereplőkkel és modellekkel bővül a csomagautomaták piaca
-
A DHL a Lidllel összefogva telepít új csomagautomatákat, a Zalando és a PostNord pedig magánembereket is bevonna a csomagpontok üzemeltetésébe.
Nagy léptekkel bővít a Foxpost
-
Jelentős bővítés zajlik a csomagautomata-szolgáltatónál: november végéig 33 új városban és négy új budapesti kerületben telepítenek automatákat.