Skip to content

eBay

bor_webshop_krea01
-
A Hawesko a kis borkereskedői piacterek népszerűségéből merítve gondolja úgy, hogy az akár öt számjegyű kínálati palettát is elérheti. Feltéve, ha sikerül elég sok riválisát is megnyernie az ügynek.
marketplace
-
Sokan preferálják az olyan gyűjtő felületeket, mint az Amazon és az Ebay (illetve a Németországban népszerű Otto és a Kaufland), de az Idealo ár-összehasonlító vizsgálatának eredménye több, mint elgondolkodtató.
Lassul az eBay növekedése - véget ért a koronavírus-láz
-
A koronavírus-járvány alatti hatalmas növekedés után úgy néz ki, az eBay forgalma lecsökken a 2019-es szintre. A cég várhatóan 72.1 és 74.7 milliárd dollár közötti forgalommal zárja majd az idei pénzügyi évet.
Pörög az eBayen a felújított termékek piaca
-
A koronavírus miatti lezárások és globális korlátozok nyomán kialakuló e-kereskedelmi boom legnagyobb győztesei a felújított termékek forgalmazói voltak - legalábbis az eBay szerint.
Az EU-n kívüli piacterek termékeinek kétharmada veszélyes lehet
-
Egy friss nemzetközi felmérés során az unión kívüli online piacterek (Wish, AliExpress, LightInTheBox, Ebay, Amazon) által forgalmazott termékeket vizsgálták, amelyeknek 66%-a megbukott a biztonsági teszteken. A riasztóan magas szám rendszerszintű problémát mutat.
Az eBay jelentősen megkönnyítette az újravásárlást mobilapplikációiban
-
Megkönnyíti az eBay azok dolgát, akik ismételten szeretnének vásárolni egy korábban már megrendelt árucikkből. A vásárlók a “Buy Again” gombbal pillanatok alatt újra beszerezhetnek egy-egy tételt.
2018 legnagyobb értékű tranzakciói az eBayen
-
Az aukciós site egykori szlogenje, “Mindenki számára van itt valami” úgy tűnik továbbra is aktuális. Szemléztük a különleges ereklyéket, amelyekre 2018-ban licitáltak a vásárlók.
A netes vásárlók többsége külföldről rendel
-
eNET infografika: a legfőbb tudnivalók a magyar netezők egyre növekvő külföldi online vásárlásairól.
Az Amazonon túl – a vezető online piacterekről és e-kereskedelmi oldalakról
-
Körkép a világ legfontosabb e-kereskedelmi szereplőiről, avagy van élet az Amazonon és az Alibabán túl is.
Fulfilment és házhozszállítási szolgáltatással erősít Németországban az eBay
-
Bővíti és javítja szolgáltatásait az eBay Németországban: lehetővé teszik a náluk értékesítő kereskedők számára a másnapi házhozszállítást.