Skip to content

ajándék

malacpersely
-
Karácsonykor mindenből sok fogy, de a legtöbbet mégis játékkonzolra, kávéfőzőre, televízióra, mobiltelefonra, elektromos járműre és porszívóra költünk. De a házasságkötés és a gyermekáldás bejelentése is kiugróan magas, amikor így, év végén összegyűlik a család.
A megvásárolt termékek közel ötöde visszáruként végzi Amerikában
-
Az ajándékba vásárolt termékeknél előfordulhat, hogy a megajándékozott visszaviszi az árucikket. Kereskedőként ennek a jó oldalát is lehet nézni. Lássuk, hogyan!
Csomagbetét
-
Ismert és bevált, mégsem túl gyakran alkalmazott gyakorlat az e-kereskedők körében, hogy a csomagokba a megrendelt termékeken kívül valamilyen egyéb tárgyat is elhelyeznek.
Segíts a vevőidnek ajándékot választani - és növeld az eladásaidat
-
A megfelelő ajándék kiválasztása nem egyszerű dolog, ezért a vásárlók biztosan örülnek neki, ha segítséget kaphatnak hozzá.
Tartalom
-
Közeledik a szerelmesek ünnepe. Ha ennek kapcsán hasznos, érdekes, szórakoztató tartalommal fognánk meg a közönségünket, ideje kitalálni, mi legyen az.
Hogyan adhatjuk vissza a nem tetsző ajándékot a kereskedőnek
-
Karácsony idején megeshet, hogy olyan ajándékot kapunk, ami nem igazán nyeri el a tetszésünket. Néhány webáruházat arról kérdeztünk, milyen lehetőségeink vannak a visszaváltásra.