Chronopost elnevezésű leányvállalatán keresztül hamarosan vasárnapi csomagkézbesítéssel áll ügyfelei rendelkezésére a La Poste francia postaszolgálat. A cég csak vállalatoktól érkező küldemények esetén nyújtja a szolgáltatást, lakossági ügyfelek részére az nem lesz elérhető.

A vasárnapi kézbesítés kifejezetten az e-kereskedőket (és rajtuk keresztül persze az online vásárlókat) célozza meg. A szolgáltatás szeptember közepén indul, miután egy éven keresztül tesztelték a Cdiscount webáruháznál.

Nem ez az első eset, hogy a La Poste vasárnap is szállít: a 2015-ös karácsonyi szezonban ideiglenes jelleggel már több városban is élhettek a lehetőséggel a cég partnerei, továbbá a posta DPD UK nevű leányvállalata révén az Egyesült Királyságban már elérhető a szolgáltatás.

A francia postaszolgálat új terméke a piaci viszonyok ismeretében logikus üzleti lépés. Franciaországban az e-kereskedelmi szektor folyamatos erőteljes növekedést mutat. 2016-ban a szegmens értéke mintegy 72 milliárd euró volt, a piac pedig 15 százalékos növekedést ért el az utóbbi két évben.

Határokon átnyúló csomagküldés egyedi igényekre szabva!
Egyszerű csomag nyomon követési és módosítási lehetőségek, garantált másnapi kézbesítési kísérlet és fenntartható szállítási megoldások felmerülő extra költségek nélkül. Kérd Te is a DPD Hungary ajánlatát!