E-kereskedelmi robbanás… bizony, ez van mostanában, az online piacok növekedéséből pedig egyre többen részesedni szeretnének. Sokakat azonban eltántorítanak a költségek, amelyek egy-egy webáruház elindításakor felmerülnek. Adódik a kérdés: mitévő legyen az, aki nem szeretne kimaradni az évszázad e-commerce robbanásából, és elindítaná online projektjét, ugyanakkor mégsem akar mindjárt az elején költségekbe keveredni?
Van megoldás: egy ingyenesen elindítható webáruházkészítő rendszer, amelyet a Shoptet hozott el nemrégiben Magyarországra. Íme a részletek!

Komoly szereplő lépett a magyar webshop piacra

Mielőtt az olvasó legyintene, mondván, hogy: “Á, ez túl szép, hogy igaz legyen!”, érdemes szemügyre venni a részleteket! Néhány hónapja megérkezett Magyarországra a régió legnagyobb e-kereskedelmi szereplője, a nemzetközi porondon már stabil lábakon álló Shoptet. A Shoptet hazánkban még nem túl ismert név, ám több kelet-európai országban már több mint egy évtizede kínálja webáruház-készítő megoldásait, mégpedig töretlen sikerrel. Nézzük, mi a siker titka!

A platform már bizonyított: eddig nem kevesebb, mint 30 000 webáruház választotta ezt a webáruház-készítő rendszert. A jó hír pedig az, hogy mostantól már magyarul is elérhető!

Kisebb és nagyobb cégeknek is

A rendszer alapfilozófiája, hogy segítse az egészen kicsi, kezdő vállalkozásokat, ugyanakkor minden eszközt megadjon a növekedésre. Nem csak a kisvállalatoknak, de a nagy, akár több ezer terméket felsorakoztató boltoknak is tökéletes megoldást nyújt, a rugalmasan bővíthető rendszernek hála. A cég rendkívül büszke arra – sőt, az egyik erősségének tartja -, hogy számtalan webáruházat eljuttatott már nemzetközi, globális piacokra. Ilyen módon lényegesen megnövekedhet a webshop vásárlóinak köre.

Miért jó a Shoptet ingyenes webáruháza?

  1. Ingyenes – egyetlen befektetett forint nélkül elkezdhető az online kereskedés, már ami a technikai hátteret illeti. Szemben a sokszor vagyonokra rúgó egyedi fejlesztésű boltokkal, ezesetben teljesen ingyen elindítható az áruház. Az igazsághoz persze hozzátartozik, hogy egy vállalkozás létrehozásához és felpörgetéséhez számos kiadással (pl. marketing, illetékek stb.) kell számolni, de legalább a webshop elindulhat, fejlődhet költségek nélkül.
  2. Működik – a Shoptet ingyenes csomagja is már mindent tud, amire egy kezdő, induló webáruháznak szüksége lehet. Az egyetlen korlátozás, amit érdemes tudni, hogy 10 termékig működtethető az ingyenes tarifa, tehát amint több terméket szeretnénk kínálni, már érdemes lehet nagyobb csomagra váltani. Aggodalomra azonban nincsen ok, ennek sincs semmi akadálya.
  3. Rugalmas – bármikor növelhető a webáruházban az alkalmazások száma, tehát teljes egészében rugalmasan, megkötések nélkül bővíthető a rendszer. Ahelyett, hogy drága csomagokra fizetne elő a vállalkozás első pillanatától kezdve, fokozatosan, a bolt igényeiből kiindulva van lehetőség növekedni. Sőt, 21 ingyenesen elérhető alkalmazás teheti még vonzóbbá az áruházat, így tényleg a webáruház tulajdonosán múlik, mit hoz ki a rendszerből.

Mire jó a próbaáruház?

Valószínűleg nem mondunk újdonságot azzal, hogy a próbaáruház kötelezettségek nélküli keretet és lehetőséget ad, hogy szabadon kipróbálják az érdeklődők, mit tud a rendszer. A szóban forgó platform annyiban különleges, hogy az átlagosnál jóval hosszabb ideig, akár 30 napig működtethető a próbaáruház, ráadásul ezen idő alatt az összes funkció tesztelhető. A tesztidőszak letelte után pedig teljesen ingyen működhet tovább a bolt a csomagnak megfelelő feltételek szerint.

Összefoglalva tehát, aki egy picit is tétovázott idáig, hogy elindítsa a webáruházát, esetleg a már meglévő projektjével terjeszkedne külföldön, most már nincs kifogás! A Shoptet webáruház-készítő rendszere elhozta a megoldást. A próbaáruház és az ingyenes webáruház esélyt ad, hogy bárki, akinek ötlete van, megvesse a lábát az online piacon. Aki pedig már csak egy utolsó ihletett pillanatra vár, ajánljuk a Shoptet rövid videóját.

(Támogatott tartalom)