Skip to content
mm

A szerző cikkei:

A leghasznosabb eszközök közösségimédia-felületek kezeléséhez
-
A közösségi média nagyon szerteágazó terület, éppen ezért azoknak, akik foglalkoznak profilok, oldalak menedzselésével, szükségük van olyan eszközökre, amelyek segítenek úrrá lenni a káoszon, és meggyorsítják a tartalomkezelést.
“Küldetésemmé vált ezt a tudást átadni” - interjú Pálfi Évával, a B2W alapítójával
-
Ötéves a B2W Kommunikáció, ami mára sokkal több, mint egy ügynökség vagy fesztivál - mozgalommá nőtte ki magát. Ebből az alkalomból készítettünk interjút Pálfi Évával, aki az egészet kitalálta, és a mai napig töretlen lelkesedéssel és nem kevesebb sikerrel viszi.
Várkonyi Balázs Ekereskedelmi Akadémia
-
Az Ekereskedelmi Akadémia alapítói a hazai online kereskedelem ismert és sikeres szereplői. Az eMAG Magyarország igazgatótanácsának elnöke, Várkonyi Balázs is csatlakozott a kezdeményezéshez, akit a képzés részleteiről kérdeztünk.
social media
-
A közösségi média dinamikus és kompetitív tér: muszáj lépést tartani a legújabb áramlatokkal és tisztában lenni a fejlesztésekkel, különben lemaradunk.
A fogyasztónak és a kereskedőknek is nehézséget okoz az árazási káosz
-
Az Ecommerce Hungary rendezvényén a sötét mintázatok alkalmazásáról, a helytelen üzleti gyakorlatokról és ezek elkerüléséről volt szó.
felmérés2023
-
Az Aucante szállítmányozási vállalatcsoport készíttetett egy reprezentatív felmérést az e-kereskedelmet érintő kihívásokról a 2023-as évre vonatkozóan. Összefoglaltuk a kutatás legfőbb megállapításait.
Google bejelentések: Megújul a Lens, a Maps és a Translator
-
Változások jönnek a Google Search, a Google Lens, a Google Maps és a Google Translate működésében is. De mi lesz bennük új, és mi köze ennek a mesterséges intelligenciához?
8 trend, amire érdemes idén odafigyelni a D2C kereskedelemben
-
Az idei évre is áthúzódó makrogazdasági kihívásokkal küzdő D2C márkák sokféle eszközt bevetnek a minél jövedelmezőbb működés érdekében. Áttekintjük a legfontosabbakat.
Az Amazon jelentős bázisbezárásra kényszerül Nagy-Britanniában
-
A különösen magas infláció és a fogyasztói igények zuhanása miatt az Amazon úgy döntött, az Egyesült Királyság területén a meglévő harmincból három raktárbázist bezár.
Túlélték a járványt, de van-e jövője a kőboltoknak?
-
Amerikában, illetve Európa más részein a pandémia hatására gyökeresen átalakult a kiskereskedelem, változóban a kőboltok helyzete.