Zabari István

Zabari István

A többszörösen díjnyertes Vilagitas.eu, mai nevén Lumenet egyik alapítója, az Ecommerce Hungary elnökségi tagja.

Online pályafutása 2012 november végén indult a Vilagitas.eu oldal megnyitásával. Előtte világítástechnikai kivitelezéssel és korábban értékesítéssel foglalkozott, de volt szerencséje pár évig koordinálni egy akkoriban Magyarországra belépő élelmiszer-üzletlánc első száz üzletének villamos és világítástechnikai kivitelezését is.

Saját lakása jelzálog hiteléből, saját megtakarításból és anyósa családi ékszereinek zálogházba tételéből útnak indított álom ma már 18 munkatársat foglalkoztat, 2017-es nettó árbevétele meghaladja a nettó félmilliárd Forintot.

A Vilagitas.eu-ból kinőtt márkanév a Lumenet® ma – Magyarországon egyedüliként – közvetlen nagykereskedő partnere az összes jelentős világítástechnikai gyártó minden szegmensének (Osram, Philips, GE, Beghelli, stb.) és magyarországi disztribútor partnere a német Müller Licht-nek.

Online felületükön nagykereskedelmi értékesítést is végeznek többek között autógyártók, autószalonok, közlekedési vállalatok, villamossági kis és nagykereskedők és webáruházak felé is, néhány hónapja pedig jelen vannak Szlovákiában is.

István véleménye szerint kétféleképp lehet dolgozni: vagy a legvadabb kamasz szerelem szenvedélyével, vagy sehogy. Nagyszerű munkatársaival ezzel a szenvedéllyel építették fel az ország legnagyobb világítástechnikai e-kereskedését, mely számos szakmai díjat (Országboltja kategóriadíjak, Év Honlapja, Év Internetes Kereskedője) nyert az elmúlt években.

mm
Kosárérték

E-kereskedelmi magazin - hasznos információk kezdő, haladó és profi e-kereskedőknek.

Üzenet a szerzőnek

Kérdésed van?
Hozzászólnál?

Vedd fel a kapcsolatot a szerzővel, várjuk az üzenetedet!