Skip to content

webáruház

Shopify Pro és Kontra
-
A Shopify világszerte az e-kereskedelembe betörni kívánó vállalkozók egyik legnépszerűbb platformja. Segítségével különösebb technikai tudás nélkül is órák alatt beindíthatjuk online áruházunkat, azonban vannak korlátai is, amelyekkel nem árt tisztában lenni!
Segítünk választani: ezt tudják a Shopify különböző csomagjai
-
A Shopify egyaránt megoldást kínál az egyetlen terméket értékesíteni kívánó magánemberektől kezdve a nagy volumenben kereskedő nagyvállalatokig. Persze ehhez a megfelelő szolgáltatáscsomagot kell választani.
A nagyvállalati webshopok 5 legfontosabb előnye
-
Ha B2B webáruházat üzemeltetünk, sok bevált módszert átemelhetünk a B2C kereskedők gyakorlatából, de van amiben kifejezetten érdemes eltérni tőlük. Néhány példa és gyakorlati tipp az eredményes viszonteladói webáruházak kialakításához.
Mit válasszunk előbb? Fejlesztőt vagy platformot?
-
Az e-kereskedelmi platform az a szoftver, amely a tranzakciókat lebonyolítja, a fejlesztő pedig az a személy, aki ezt a szoftvert létrehozza. De egy új webshop létrehozása előtt melyiket válasszuk ki először?
Így kezdj bele az online vállalkozásodba ingyen
-
Egy fizikai üzlet karbantartása napi feladat, ugyanígy az online üzlettel is állandóan foglalkozni kell. De mikor érdemes az apróbb javítások helyett egy új webshop kialakításába belefogni?
Mit kell tudnia egy exportra kész webshopnak?
-
A webshopon keresztüli értékesítés összességében általában egyszerűbb, mint egy adott országban helyi képviseletet nyitni és üzemeltetni, azonban ennek is megvannak a maga buktatói, amelyekre érdemes előzetesen felkészülni.