Skip to content

visszaküldés

visszaküldött csomagok logisztika
-
A visszaküldött áruk kezelése az e-kereskedők legnehezebb logisztikai feladata. A probléma súlyát mutatja, hogy a reverse logistics menedzselése a logisztikai szakma egyik önálló ágává növi ki magát.
ksrtk_23_01_18
-
Több fast fashion forgalmazó példáját követve az About You is teszteli a fizetős szállítást - annak ellenére, hogy egyik fő üzenetük a kiszállítás és visszaküldés ingyenessége.
A megvásárolt termékek közel ötöde visszáruként végzi Amerikában
-
Az ünnepi vásárlási őrületet általában a megvett áruk visszavitelének hulláma követi, ami évtizedek óta megkeseríti az év elejét a kereskedők számára.
Szállítás és visszaküldés – mire figyelj a karácsonyi időszakban?
-
Közelednek az ünnepek, amit vásárlók és vállalkozók egyaránt várnak. Kiemelten fontos időszak ez az online áruházak életében is, ezért hoztunk neked 8 tippet, hogy mikre figyelj szállításnál és visszaküldésnél.
A PayPal ingyenessé teszi termékvisszaküldő szolgáltatását
-
A PayPal teljes tulajdonjogot szerzett az online vásárolt árucikkek visszaküldésével foglalkozó startupban, a Happy Returns-ben, hogy nagyobb szerepet vállalhasson a vásárlást követő folyamatban.
A megvásárolt termékek közel ötöde visszáruként végzi Amerikában
-
Az átlagos vásárló nem is gondol bele, hogy az általa valamilyen okból visszaküldött rendelés milyen utat jár be, és mennyi gondot okoz ezzel a kereskedőnek és a logisztikai szolgáltatónak. És valljuk be, még az e-kereskedelemben tevékenykedők - akik közvetlenül tapasztalják meg a nehézségeket - is csak sejtik, mekkora megoldásra váró problémát jelent mindez globálisan.
Így csökkentheted a visszaküldési arányt a ruházati termékeknél
-
A vevőid ritkábban küldik vissza a tőled vásárolt ruhákat, ezzel valószínűleg jelentős költségeket takaríthatsz meg, ha megfogadod alábbi tanácsainkat.