Skip to content

verseny

Az Év Webshopja
-
Több mint ezer nevező vállalkozás, négy külön és egy összesített kategóriában összesen 16 díjazott és nagyon-nagyon sok résztvevő: ez volt Az Év Webshopja 2023 verseny. A Leziteronline.hu, az emlekvilag.hu, az 1gykert.hu és a cosori.hu lehet a legboldogabb.
ev_webshopja_krea01
-
Több mint 700 jelentkezőt várnak a hetedik Év Webshopja versenyre, melyen a vállalkozás méretétől és a termékköröktől függetlenül minden hazai e-kereskedő megméretettheti magát.
Átadták Az Ország Boltja díjakat: a nyertes ismét a Márkabolt.hu
-
2022-ben 12. alkalommal rendezte meg az Árukereső.hu Az Ország Boltja versenyt. A címet ismételten a Márkabolt.hu vehette át, a VISA Marketplace különdíját pedig a Marketworld.hu kapta.
Az Év Webshopja
-
Magasabb sebességbe kapcsolt Az év webshopja verseny, amely idén már nem csupán a versengésről és a díjakról szólt, hanem egy konferenciával is kibővült.
Meglepetéssel robbantott az Év Webshopja verseny
-
2022-ben sem maradhat el a hazai webshopok egyik legrangosabb megmérettetése, Az Év Webshopja, amely idén egy konferenciával is bővül.
amazon-innovation-awards-2022
-
A megmérettetésre május 29-ig jelentkezhet bármely cég, amely fizikai terméket árusít és önmaga egyben a márka tulajdonosa is, a fődíj 100.000 euró.
Elrajtolt az Ország Boltja 2021 verseny
-
Lezárult az Árukereső.hu által alapított, 11. alkalommal megrendezett verseny, amely a hazai webshopok egyik legrangosabb megmérettetése.
Elrajtolt az Ország Boltja 2021 verseny
-
Az Árukereső.hu szervezésében 2010-ben útjára indított Ország Boltja – a hazai webáruházak egyik legrangosabb versenye – már a 11. alkalommal kerül megrendezésre.
Az Ország Boltja 2018
-
Az Árukereső.hu szervezésében 8. alkalommal került megrendezésre a hazai webáruházak egyik legnagyobb megmérettetése.
Árképzési strtégia
-
Aki csak érzésre áraz, és meg sem próbálkozik az árazási stratégia átgondolásával, az biztos hamar megreked a vállalati fejlődésben.