Skip to content

USA

tiktok_krea002
-
Az új, Trendy Beat elnevezésű fejlesztés alkalmazáson belüli vásárlást kínál, amellyel a cégcsoport által forgalmazott termékeket fogják árusítani.
Manifest Future of Logistics
-
Behind every five-start review there's great logistics – avagy minden ötcsillagos értékelés mögött egy tökéletes logisztika áll. Perényi András beszámolója a Las Vegas-i Manifest logisztikai konferenciáról.
Adobe: júliusban csökkentek az online árak az USA-ban
-
A rekord infláció ellenére az online árak júliusban csökkentek az Államokban. Az Adobe digitális árindexe (DPI) 1%-os mérséklődést mutatott ki éves összehasonlításban, havi szinten pedig 2% volt a csökkenés.
Amerikában bűnügyi nyomozás indulhat az Amazon ellen
-
Az Egyesült Államok Igazságügyi Minisztériumának illetékes bizottsága szerint a cég éveken át manipulálta a felhasználókkal közölt adatokat, melynek nyomán számos jelenlegi és egykori vezető ellen indulhat eljárás.
A megvásárolt termékek közel ötöde visszáruként végzi Amerikában
-
Majdnem minden ötödik értékesített terméket voltak kénytelen visszavásárolni az amerikai kiskereskedők 2021-ben, összesen mintegy 761 milliárd dollár értékben.
Növekvő hatékonyság: magára találhat az Alibaba
-
A kínai óriáscég egyenként 10.000 dolláros támogatást, és segítő programokban való részvételi lehetőséget nyújt a kiválasztott vállalkozóknak - írja a RetailDive.com.
Növekvő hatékonyság: magára találhat az Alibaba
-
A kínai e-kereskedelmi óriás Alibaba.com önálló programot indít az amerikai kis-és középvállalkozások válság utáni felpörgetésére. Az akció nem titkolt célja, hogy lökést adjanak az “új digitális vállalkozói réteg" amerikai felemelkedéséhez.
Szokatlan e-kereskedelmi trendek az Egyesült Államokban
-
A Digital Commerce 360 minden évben elkészíti az észak-amerikai e-kereskedelmi trendeket összefoglaló, Top 1000 elnevezésű riportját, amely legutóbb tartalmazott néhány nem szokványos megállapítást.
Workshopokat indít a TikTok amerikai KKV-knak
-
A közösségi videómegosztó ingyenes workshopsorozatot hirdet kisvállalkozásoknak, hogy segítséget nyújtsanak nekik a célközönségük jobb eléréséhez és a cégük fejlesztéséhez.
Akadálymentes webshopok: szigorítás az EU-ban, sorozatos perek az USÁ-ban
-
Az Egyesült Államokban már sorra indulnak perek a e-kereskedők ellen, Európában 2025-ben lép életbe az online akadálymentesítésről szóló szigorítás.