Skip to content

startup

434428044_931389048683587_3754896377041862924_n
-
A növekvő, sikeresen felskálázott kereskedelmi vállalkozás vezetőjének a szervezeti-működési rendről, de a fejlesztésük irányáról is döntenie kell. Az egyik kényes vezetési dilemma az elkülönülés és az integráltság kérdéséhez kapcsolódik... - Bőgel György, az Ecommerce Hungary Egyesület elnökének írása.
boxes_and_fallen_leaves
-
A csomagolás a körkörös gazdaság egyik Achilles-sarka. De mi van, ha a csomagolóanyag maga is, eleve, eddig hulladékként kezelt anyagból keletkezik? A szektor innovatív és gyors fejlődése, ugyanakkor az eredményeinek a befogadása is szükséges ahhoz, hogy az alábbi kezdeményezésben meglássuk akár a magunk lehetőségét.
thunes_krea01
-
A francia szlengben a pénz (thunes) a neve annak a már 900 millió dollárt érő startupnak, amely drasztikus változást hozhat a nemzetközi B2B pénzforgalomban.
Elveszi-e a mesterséges intelligencia a szövegírók munkáját?
-
Egy észt startup, az Eurora az AI technológia segítségével gyorsítaná fel az EU piacára szállító e-kereskedők logisztikai folyamatait, és támogatná a célországokban történő adóoptimalizálást is.
amazon-innovation-awards-2022
-
A megmérettetésre május 29-ig jelentkezhet bármely cég, amely fizikai terméket árusít és önmaga egyben a márka tulajdonosa is, a fődíj 100.000 euró.
A Google felvásárolta a Pointyt
-
Tovább terjeszkedik az e-kereskedelem területén a Google, hiszen januárban a cég felvásárolta a hagyományos boltok online termékbemutatóját lehetővé tevő ír startupot, a Pointyt.
Nemes András
-
Az Antavo társalapítója és értékesítési vezetője.
Drónokkal teszi pofonegyszerűvé a leltározást egy magyar startup
-
Magyar fejlesztők hívták életre az Aeriu elnevezésű rendszert, amely drónokkal képes leltárba venni egy raktár árukészletét.