Skip to content

Reacty Digital

Reacty Digital: ezt gondoljuk itthon a mesterséges intelligenciáról
-
A felnőtt lakosság többsége hallott már a mesterséges intelligencia fogalmáról, ismertségben az önvezető járművek, használatban a videójátékok állnak az élen – derült ki a Reacty Digital felméréséből.
Trendspotting: tovább csökken idén a forgalom?
-
2022-ben, története során először zsugorodhatott a hazai e-kereskedelmi piac. Vajon trendforduló jön, vagy az idei év is csökkenést hoz? A Kürt Akadémia és a Reacty Digital közös Trendspotting kutatása többek között erre kereste a választ.
Black Friday 2022: Az Ecommerce Hungary óvatosságra int
-
A gazdasági és megélhetési válság ellenére a lakosság fele tervezi, hogy vásárol valamit a Black Friday alatt az e-kereskedelmi szakértő LogiNet és a Reacty Digital közös, reprezentatív felmérése szerint.
2022-es nemzetközi e-kereskedelmi trendek: mi működött és mi nem?
-
Mérsékelt online forgalomnövekedést várnak az e-kereskedelmi szakértők 2022-re – derült ki a Kürt Akadémia és a Reacty Digital közös e-kereskedelmi trendspotting kutatásának őszi hullámából.
Digiméter: volna még hová fejlődni online értékesítésben
-
A megrendelések száma csúcson, az átlagos kosárérték és a személyes átvétel aránya csökkent, hódítanak az online piacterek. Összességében 22%-os forgalomnövekedés mutatkozott a hazai e-kiskereskedelemben.
7 kulcsdátum az ünnepi szezonhoz, amit nem lehet elég korán kezdeni
-
A felnőtt magyarok háromnegyede a karácsonyra vásárolt ajándékok közül legalább egyet online rendelt meg 2021-ben, elsősorban belföldi webáruházakból – derült ki a Reacty Digital 2022. januári felméréséből.
Black Friday 2022: Az Ecommerce Hungary óvatosságra int
-
A LogiNet és a Reacty Digital közös, reprezentatív felmérése szerint tavalyhoz képest 6 000 forinttal kevesebbet, 34 000 forintot költünk el Black Friday akciók keretében idén.
A Covid hatása a kkv-kra: immunisak lettek a digitalizációra
-
Tízből hét felnőtt magyar értesült a kis értékű külföldi küldemények áfamentességének megszűnéséről, ám a többség nem érzékelt ebből adódó változást a rendelési folyamat során.
A Covid hatása a kkv-kra: immunisak lettek a digitalizációra
-
A hazai online kiskereskedelmi forgalom 2020-ban elérte a nettó 1046 milliárd forintot, először lépve át az 1000 milliárdos lélektani határt – derült ki a Reacty Digital felméréséből.
A Covid hatása a kkv-kra: immunisak lettek a digitalizációra
-
Gyakrabban rendeltünk online az elmúlt egy évben, inkább készpénzmentesen fizettünk, futárral szállíttattuk ki. A legnépszerűbb kategória a ruházat volt, de háztartási kis- és nagygépekre is nagy volt az online kereslet.