Skip to content

Reacty Digital

432908454_428943403021360_4802174386406807165_n
-
Egy friss, csomagautomaták használatát felmérő kutatás visszaigazolta, hogy óriási változásnak vagyunk a szemtanúi, szereplői. De az is látszik hogy a piac lassan telítődik.
Mire megy el 100 milliárd Ft? – videojáték piaci trendek
-
A videojáték piac idén elérte a százmilliárd forintos szinten, a növekedés belső struktúrája azonban átalakult. A Reacty Digital 2023 májusában vizsgálta meg a helyzetet, és többek mellett azt találták hogy e piac kivételt jelent – minden más részpiacon megtorpanást mértek.
e-kereskedelmi felmérés
-
Az elmúlt éveknél mérsékeltebb növekedéssel 1378 milliárd forintos forgalmat ért el 2022-ben a hazai online kiskereskedelem a Reacty Digital éves webáruházi felmérése alapján.
Reacty Digital: ezt gondoljuk itthon a mesterséges intelligenciáról
-
A felnőtt lakosság többsége hallott már a mesterséges intelligencia fogalmáról, ismertségben az önvezető járművek, használatban a videójátékok állnak az élen – derült ki a Reacty Digital felméréséből.
Trendspotting: tovább csökken idén a forgalom?
-
2022-ben, története során először zsugorodhatott a hazai e-kereskedelmi piac. Vajon trendforduló jön, vagy az idei év is csökkenést hoz? A Kürt Akadémia és a Reacty Digital közös Trendspotting kutatása többek között erre kereste a választ.
Black Friday 2022: Az Ecommerce Hungary óvatosságra int
-
A gazdasági és megélhetési válság ellenére a lakosság fele tervezi, hogy vásárol valamit a Black Friday alatt az e-kereskedelmi szakértő LogiNet és a Reacty Digital közös, reprezentatív felmérése szerint.
2022-es nemzetközi e-kereskedelmi trendek: mi működött és mi nem?
-
Mérsékelt online forgalomnövekedést várnak az e-kereskedelmi szakértők 2022-re – derült ki a Kürt Akadémia és a Reacty Digital közös e-kereskedelmi trendspotting kutatásának őszi hullámából.
Digiméter: volna még hová fejlődni online értékesítésben
-
A megrendelések száma csúcson, az átlagos kosárérték és a személyes átvétel aránya csökkent, hódítanak az online piacterek. Összességében 22%-os forgalomnövekedés mutatkozott a hazai e-kiskereskedelemben.
7 kulcsdátum az ünnepi szezonhoz, amit nem lehet elég korán kezdeni
-
A felnőtt magyarok háromnegyede a karácsonyra vásárolt ajándékok közül legalább egyet online rendelt meg 2021-ben, elsősorban belföldi webáruházakból – derült ki a Reacty Digital 2022. januári felméréséből.
Black Friday 2022: Az Ecommerce Hungary óvatosságra int
-
A LogiNet és a Reacty Digital közös, reprezentatív felmérése szerint tavalyhoz képest 6 000 forinttal kevesebbet, 34 000 forintot költünk el Black Friday akciók keretében idén.