Skip to content

Pinterest

A progresszív webalkalmazásoké a jövő?
-
A progresszív webalkalmazás (PWA) biztosíthatja azokat a funkciókat, amikre egy hagyományos mobilalkalmazás képes, méghozzá anélkül, hogy szükség volna egy különálló mobil app lefejlesztésére.
Pinterest
-
Az e-kereskedők és marketingesek gyakran figyelmen kívül hagyják a Pinterestet, a „vizuális felfedezőmotort”, pedig egy jól körülhatárolható réteget nagyon hatékonyan érhetünk el a segítségével.
Pinterest
-
A Pinterest felpörgetné az alkalmazáson belüli vásárlásokat: hamarosan új funkciók érkeznek majd, amik a remények szerint tovább növelik az amúgy is jelentős költekezési kedvet a képmegosztó körül.
2022 legfontosabb marketingtrendjei a közösségi médiában
-
A Hootsuite több mint 200 országban végzett kutatása alapján a következő évet 5 trend fogja meghatározni.
Még több e-kereskedelmi funkcióval bővül a Pinterest
-
A közösségimédia-alkalmazás egyre több országban élesíti az appon belüli vásárlást elősegítő funkciókat, valamint rendszeresen jelentenek be hasonló célú újításokat.
Új lehetőség nyílt a Pinterest felhasználók elérésére
-
A Shopify és a Pinterest közötti együttműködés már 4 éve létezik, azonban 2021 májusában további országokra terjesztették ki a megállapodást - köztük Magyarországra is.
Pinterest
-
Az egész ünnepi vásárlás megváltozott, a Black Friday elhalálozott, és felhasználók már kora tavasszal karácsonyi ajándékokat néznek a neten - súlyos állításokkal állt elő a Pinterest az idei szezont illetően.
Még több e-kereskedelmi funkcióval bővül a Pinterest
-
Új funkcióval bővült a Pinterest mobilalkalmazásának felülete a Shopify-jal kötött szerződés nyilvánosságra hozatalával egy időben, amelynek köszönhetően még könnyebben jelenhetnek meg a platform kiskereskedői a Pinterest felületén.
Videók a Pinteresten
-
A Pinterest újabb funkcióval erősít: az Instagram nagy kihívója szeretné ösztönzi a céges felhasználóit, hogy minél több és magasabb minőségű, inspiráló és oktató jellegű videót töltsenek fel és erre minden eszközt a kezükbe ad.
Pinterest
-
A Pinterestet a hazai kereskedők még nem igazán használják, pedig a számtalan hirdetési forma közül szinte biztosan találunk olyat, amellyel elérjük célközönségünket.