Skip to content

online fizetés

7 szempont, amire a B2B webáruházak tervezésénél gondolni kell
-
A B2B fizetések megértek arra, hogy a vállalatok digitális úton intézzék ezeket. Ez meglepően hangzik annak tükrében, hogy a B2C kapcsolatokban mennyire természetessé váltak az online tranzakciók.
Bármikor és gyorsan: ezt várjuk az online fizetéstől 2021-ben
-
Tartozzunk bármelyik korosztályhoz, online fizetés nélkül már-már el sem tudjuk képzelni az életünket. A Neticle friss elemzéséből most kiderül, mely szolgáltatások a legnépszerűbbek erre a célra.
Elérhető a Shopify fizetési rendszere a Facebookon és az Instagramon
-
A piacvezető kanadai e-kereskedelmi platform saját fizetési rendszere, a Shop Pay ezentúl a Facebookon és Instagramon belüli vásárlásoknál is választható opció lesz - jelentette be nemrég a Shopify.
A Shopify rendszerében is elérhetővé vált az Alipay fizetési mód
-
A Shopify és Ázsia vezető digitális fizetési platformja, az Alipay partneri kapcsolatra léptek egymással. 
A digitális fizetési szektor sötét oldala - a Wirecard tündöklése és bukása
-
Minden kereskedő rémálma, hogy a számlavezető bankja csődöt jelent, és a pénztartaléka egyik napról a másikra kámforrá válik. A német székhelyű Wirecard esetében pontosan ez történt idén nyáron.
A FinTech már a részletfizetést is megújította
-
Az online vásárlóközönség több mint felének frusztráló élmény a digitális térben történő vásárlás - derül ki a Frontìra Fizetési Élmény Riportjából.
A Shopify előre menekül a gazdasági válság elől
-
A Shopify számos új és továbbfejlesztett terméket mutatott be május végén. A bejelentés módja sem volt szokványos, hiszen a cég történetének első virtuális eseményét szervezték meg miatta.
Nem dőlhetünk hátra az erős ügyfélhitlelesítés elhalasztásának hírére
-
A 2019. szeptember 14-én életbe lépő új Európai Uniós irányelvet sokan, sokféleképpen értelmezik. Segítünk tisztázni a félreértéseket!
Erős ügyfélhitelesítés - fontos tennivalólista e-kereskedőknek
-
Az erős ügyfélhitelesítés -minden híreszteléssel ellentétben- komoly hatást fog gyakorolni az e-kereskedelmi, elektronikus fizetési folyamatokra és a kapcsolódó ügyfélélményre. A kereskedőknek fontos, és komoly fejlesztési erőforrást igénylő feladatuk van, ha biztosítani akarják a megfelelést.
Kritikus hiba lehet a Magento Paypal fizetési moduljában
-
Egy jelentés szerint a beágyazott fizetési opciót kihasználva tömegével tesztelhetők a lopott kártyaadatok a Magento alapú webáruházakban.