Skip to content

kupon

Glamour-napok
-
A GLAMOUR-napokat idén április 13-16-ig rendezik meg, több mint 300 márka és 4000-nél is több üzlet akciós kuponkínálatával.
A Microsoft bemutatja: az Edge és a Bing új vásárlási funkciói
-
A Microsoft év végén bemutatott újításai kifejezetten a leértékelések, a kuponok, a legjobb ajánlat megtalálását szolgálják az Edge böngészőben és a Bing keresőben is.
A hatósági vizsgálat szerint rendben működnek a kuponos akciók
-
Az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) az elmúlt évekhez hasonlóan újra elrendelte a kuponos értékesítés fogyasztóvédelmi vizsgálatát, és nem találtak kirívó problémákat – közölte a tárca az MTI-vel.
A hatósági vizsgálat szerint rendben működnek a kuponos akciók
-
A kiábrándító 2019 utolsó negyedévi pénzügyi eredmény után a Groupon radikális döntésre szánta el magát: felhagy a termékek értékesítésével, hogy minden erejével a lokális élmények piacára koncentráljon. A szegmens piaci értékét szakértők több mint 900 milliárd euróra becsülik.
Egyre több webáruházban érhetők el a Glamour-napok akciói
-
A Glamour-napok kuponjainak egy részét az interneten is be lehet váltani, elkerülve a vásárlók tömegét.
A hatósági vizsgálat szerint rendben működnek a kuponos akciók
-
A vevők egyaránt vásárolnak hagyományos és digitális kuponokkal, de szívesen növelnék a digitálisak arányát - kutatta ki egy felmérés.
5 dolog, amit az Y-generációs vásárlókról tudni kell
-
Az ezredforduló előtt született vásárlók egyrészt keresik az elérhető kedvezményeket, másrészt akár impulzusvásárlásként is költenek luxusra.
5+1 tipp offline kampányok konverzióméréséhez
-
A TV-ben, újságban, szórólapon elhelyezett hirdetéseink eredménye is hatékonyan mérhető néhány ügyes fogással, a használatuk remekül kiegészítheti az online kommunikációs tevékenységünket.