Skip to content

közösségi média

Így készülj a karácsonyi ünnepekre
-
Mikulás sapka a logódon? Karácsonyi promóvideó a TikTokon? Az év végi ünnepek közeledtével, ilyenkor semmitől se rettenj vissza a vásárlók figyelmének megragadásáért! Íme néhány tipp a karácsonyi szezonkezdéshez!
mariann_krea01
-
A hazai piac ismertebb közösségimédia-szakértőjét, Forgács Mariannt a hazai social media használatáról és a váratlan szakmai helyzetek kezeléséről is kérdeztük.
fake_products_krea01
-
Lehet, hogy a közösségimédia-kereskedelem a marketing új területe, és lehet, hogy a közösségi média influencerei ennek a világnak a hercegi és grófjai, de azért érdemes tőlük sem mindent készpénznek venni.
email_marketing_krea01
-
Sokan és sokszor temették már, de az email marketing az ügyfélmegtartás és -lojalitás építésének továbbra is a legerősebb eszköze. Íme: néhány praktika, hogy akár 3600 százalékos megtérüléssel legyen mindez működtethető.
tiktok_krea002
-
Az új, Trendy Beat elnevezésű fejlesztés alkalmazáson belüli vásárlást kínál, amellyel a cégcsoport által forgalmazott termékeket fogják árusítani.
A leghasznosabb eszközök közösségimédia-felületek kezeléséhez
-
A közösségi média nagyon szerteágazó terület, éppen ezért azoknak, akik foglalkoznak profilok, oldalak menedzselésével, szükségük van olyan eszközökre, amelyek segítenek úrrá lenni a káoszon, és meggyorsítják a tartalomkezelést.
social media
-
A közösségi média dinamikus és kompetitív tér: muszáj lépést tartani a legújabb áramlatokkal és tisztában lenni a fejlesztésekkel, különben lemaradunk.
Vékony jégen járva - Rejt-e üzleti lehetőségeket a BeReal?
-
A BeRealt Franciaországban, még 2020-ban indították útjára, célja pedig pofonegyszerű: a fake közösségimédia-élményekkel szemben a filterezetlen valóság megosztását kínálja a felhasználóinak.
Az internet már letarolta a TikTok, az e-kereskedelmet csak most fogja
-
A TikTok még közel sem rendelkezik akkora vásárlóbázissal, mint a Facebook-Instagram duó, azonban aktivitásuk miatt már vonzóak lehetnek a kereskedők számára.
Így működik az organikus tartalommarketing a TikTokon
-
A közösségi média világában élre törő TikTok stratégiai együttműködésre lép a zártláncú műsorszolgáltatással foglalkozó, Atmosphere nevű amerikai startuppal, így több nyilvános helyen is láthatóak lesznek a tartalmaik a kihelyezett TV-ken.