Skip to content

közösségi média

A leghasznosabb eszközök közösségimédia-felületek kezeléséhez
-
A közösségi média nagyon szerteágazó terület, éppen ezért azoknak, akik foglalkoznak profilok, oldalak menedzselésével, szükségük van olyan eszközökre, amelyek segítenek úrrá lenni a káoszon, és meggyorsítják a tartalomkezelést.
social media
-
A közösségi média dinamikus és kompetitív tér: muszáj lépést tartani a legújabb áramlatokkal és tisztában lenni a fejlesztésekkel, különben lemaradunk.
Vékony jégen járva - Rejt-e üzleti lehetőségeket a BeReal?
-
A BeRealt Franciaországban, még 2020-ban indították útjára, célja pedig pofonegyszerű: a fake közösségimédia-élményekkel szemben a filterezetlen valóság megosztását kínálja a felhasználóinak.
Az internet már letarolta a TikTok, az e-kereskedelmet csak most fogja
-
A TikTok még közel sem rendelkezik akkora vásárlóbázissal, mint a Facebook-Instagram duó, azonban aktivitásuk miatt már vonzóak lehetnek a kereskedők számára.
Így működik az organikus tartalommarketing a TikTokon
-
A közösségi média világában élre törő TikTok stratégiai együttműködésre lép a zártláncú műsorszolgáltatással foglalkozó, Atmosphere nevű amerikai startuppal, így több nyilvános helyen is láthatóak lesznek a tartalmaik a kihelyezett TV-ken.
2022: merre tovább Instagram?
-
A kék univerzum üdvöskéje egyre inkább lemaradni látszik a meredek léptekkel haladó TikTok mögött – dacára annak, hogy módszeresen másolja annak megoldásait.
Az internet már letarolta a TikTok, az e-kereskedelmet csak most fogja
-
Számos, a kis- és középvállalkozások marketingtevékenységét támogató tartalommal és fejlesztéssel állt elő az elmúlt hónapokban a már több mint egymilliárd fős aktív felhasználótáborral rendelkező TikTok.
2022 legfontosabb marketingtrendjei a közösségi médiában
-
A Hootsuite több mint 200 országban végzett kutatása alapján a következő évet 5 trend fogja meghatározni.
Még több e-kereskedelmi funkcióval bővül a Pinterest
-
A közösségimédia-alkalmazás egyre több országban élesíti az appon belüli vásárlást elősegítő funkciókat, valamint rendszeresen jelentenek be hasonló célú újításokat.
A közösségi média szerepe a kis- és középvállalkozások életében
-
A 30.000 kis- és középvállalkozás bevonásával készült elemzés azt vizsgálta, milyen hasznot hajtottak az egyes márkáknak a személyre szabott hirdetések.