Skip to content

konferencia

SDD
-
Az idei előadók között a service designereken és a szolgáltatók képviselőin kívül számos cégvezető is megosztotta tapasztalatait, és az e-kereskedelem területéről olyan szakemberek szerepeltek, mint Petheő Gergely, az IKEA program menedzsere, vagy Császár-Bíró Lilla, a Decathlon loyalty leadere.
webshop_konf
-
Jön a nagy Webshop Konferencia! Október közepén Budapest egyik nagyáruházában többdimenziós online szakmai frissülést és fejlődési útmutatást ígér egy nagyszabású rendezvény. Az idei Év Webshopja Verseny győztesét is kihirdetik.
Ecommerce Hungary
-
Recesszió, infláció, nemzetközi versenytársak...számos kihívás áll a hazai e-kereskedők előtt. Az Ecommerce Hungary Egyesület közel két évtizede rendezi visegrádi konferenciáját, amelynek fő szervezőjével, Bognár Ákossal beszélgettünk.
Idén május 11-én rendezik a Magyar E-kereskedelem Napját
-
A kisebb webshopoknak szóló, nonprofit rendezvényen 500+ webshopos, 35+ kiállító, 25+ konzultációs asztal és 600+ konzultációs időpont lehetősége várja az érdeklődőket a Lurdy Konferenciaközpontban.
Egyre több vállalat alkalmazza a service designt, de még van hova fejlődni
-
A 2022-es Service Design Day (SDD) konferencián mutatták be az NRC Marketingkutató és a Service Design Day közös kutatásának eredményét.
Érkezik az ősz legnagyobb, üzleti tervezéssel foglalkozó konferenciapárosa
-
A Service Design Day-en és a VACOP-on a világ legnagyobb cégeinek transzformátorai mutatják meg, hogy miként lehetsz válságálló.
Élő előadássorozat a 2023-as Ecommerce Expo programjáról
-
November 10-én az Ecommerce Expo csapata egy élő előadássorozat formájában mutatta be a szponzor- és előadói gárda egy részét, akik azt is elárulták, hogy milyen témában fognak előadást tartani a rendezvényen.
Az Év Webshopja
-
Magasabb sebességbe kapcsolt Az év webshopja verseny, amely idén már nem csupán a versengésről és a díjakról szólt, hanem egy konferenciával is kibővült.
Publicis Le Pont: Új korszakba lépett az e-kereskedelem
-
A Publicis Groupe Hungary ügyvezetője, Sásdi Helga által társvezetett, 600 fős regionális Publicis Le Pont lengyelországi központja nemrégiben egyedülálló iparági vitát rendezett az e-kereskedelem jövőjéről.
E-commerce kilátások: 3. magyar affiliate konferencia a VIVnetworks szervezésében
-
A VIVnetworks által rendezett szakmai fórum kapcsán kérdeztük Pónya Anamyt, a magyarországi affiliate marketing csapat vezetőjét.