Skip to content

kiemelt téma

ipsits-anita_krea01
-
Az ételérzékenységgel küzdők, de a tudatos étrend kialakításához támpontokat keresők is remek alapot találnak Ipsits Anitánál. A Szafi Product társtulajdonosát és ügyvezetőjét  a motivációiról, de a kudarcairól is kérdeztük.
web_tools_krea01-1_full
-
A lassú weboldalak frusztrálják a felhasználókat, a betöltési idő minden másodpercével több és több potenciális vásárlót veszítünk. Ha az oldalsebesség, vagyis az oldal betöltési ideje meghaladja a három másodpercet, a látogatóinknak úgy a harmadát már el is veszítettük.
Csányi Zoltán Sztípity Róbert
-
Mitől lehet erősebb egyes országok vállalkozóinak hajlandósága a külpiacokra lépéshez, milyen nehézségekkel szembesül egy hazai e-kereskedő a visegrádi országok mezőnyében, és a jelenlegi helyzetben mi lehet az titka a jó üzletnek? Interjú Csányi Zoltánnal és Sztípity Róberttel.
trendforduló
-
Megjelent a KSH kiskereskedelemről szóló, 2022. decemberéről kiadott jelentése, amely szerint a magyarországi kiskereskedelmi forgalom mintegy 3,9%-kal csökkent az előző év azonos időszakához képest.
Már készülnek a boltok az ünnepi áruhiányra, de nem lehet mindenre felkészülni
-
A chiphiány, a szállítási és munkaerőpiaci nehézségek miatt idén a Black Friday és karácsony előtt is világszerte áruhiány alakulhat ki importtermékekből.
GKI Digital
-
A lista élén több mint bruttó 130 milliárd forintos online forgalommal az immár közös, magyar központú cégcsoportként működő eMAG-Extreme Digital végzett.
Szerelemből díjnyertes webáruház - a keramiaotthon.hu története
-
Az egyedi stílust képviselő kerámia-, porcelán- és textiltermékek online értékesítéséről és a cég történetéről kérdeztük a keramiaotthon.hu webáruház alapítóit.
Fenntartható és praktikus megoldással rukkolt elő a Pelenka.hu
-
Az Év Internetes Kereskedője verseny 2020-as fődíját is elnyert Pelenka.hu ügyvezető tulajdonosával, Csereklei Zoltánnal beszélgettünk.