Skip to content

képzés

Várkonyi Balázs is csatlakozik a legújabb hazai e-kereskedelmi képzéshez
-
Az Extreme Digital társalapítója a szakmai edukációban fontos szerepet vállaló Ekereskedelmi Akadémiába szállt be tulajdonosként, és magában az oktatásban is részt vesz majd.
Digitális üzletfejlesztés: Webshop manager képzést indít a BKIK
-
A digitális kereskedelem az egyik legdinamikusabban fejlődő ágazat, mind mennyiségben, mint pedig mértékben, ezért 2022 április 8-án Webshop manager képzés indul a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) szervezésében.
A Covid hatása a kkv-kra: immunisak lettek a digitalizációra
-
A KÜRT Akadémia ősszel hiánypótló képzést indított az e-kereskedelem szereplői számára. A képzésen résztvevő oktatók és hallgatók közül négyen egy kerekasztal-beszélgetés keretében vitatták meg a hazai e-kereskedelmi piac elmúlt időszakát és a legnagyobb kihívásait.
Shopify Compass: megújult platform online kurzusokkal és élő webináriumokkal
-
A Shopify nemrég indította el az új edukációs felületét, a Shopify Compasst, ahol számos ingyenes online kurzusból válogathatunk, élő webináriumokon vehetünk részt, és követhetjük a saját előrehaladásunkat az egyes témákban.
Hogyan legyünk jobb vállalkozók? Ezek a podcastok segíthetnek!
-
Hiába dolgozunk sokat, az online világban bizony folyamatos tanulásra is szükség van a sikerhez. Bemutatunk néhány podcastot, melyeket érdemes hallgatni, ha fejlődni szeretnénk.
Shopify Academy: Ingyenes online képzés kezdő és feltörekvő e-kereskedőknek
-
Sosem késő tanulni: a Shopify Academy kifejezetten kiskereskedők számára nyújt, praktikus, hasznos, tudásalapú segítséget.