Skip to content

integráció

Webshoptól a kiszállításig: Stylehub-Webshippy stratégiai együttműködés
-
A Stylehub webshopokat a jövőben néhány kattintással a Webshippy fulfillment szolgáltatásához kapcsolhatják a felhasználók, ezzel egy nagyon erős hazai szolgáltatáscsomag jött létre.
Az önműködő webáruházak nyomában - Mit, mivel, hogyan?
-
A webáruházak tervezésének és fejlesztésének egyik legkritikusabb pontja az integráció, mellyel ma már szinte kivétel nélkül minden projektünknél találkozunk, hiszen még a legkisebb shopoknak is szükségük lehet összekötésre a számlázás, szállítás, készletkezelés vagy az árazás kapcsán.
Fontos kérdések egy email automatizációs rendszer kiválasztásakor
-
A korszerű és hatékony email kampányokban a siker kulcsa a perszonalizáció, vagyis hogy az adott ügyfélnek releváns tartalmat adjunk. Az alábbi szempontok segítenek a célnak megfelelő és hosszú távon is hatékonyan üzemeltethető rendszer kiválasztásában.
Csomagkövetés közvetlenül a Google-lel
-
A BigCommerce, Magento és PrestaShop webshopot üzemeltetőknek ezentúl nem lesz olyan egyszerű hirdetéseket megjeleníteni a Google Shopping felületén.
MailChimp
-
A MailChimp tudatosan halad tovább a többcsatornás marketing platformmá válás útján: a Facebook és Instagram után itt a Google integráció.