Skip to content

fizikai értékesítés

diy_barkacs_krea01
-
A debreceni vállalkozás egy évtized alatt komoly kereskedővé nőtte ki magát. A két tulajdonost, Herpácsi Gábort és Mihala Ferencet kértük meg, hogy osszák meg velünk történetüket.
A kiskereskedelmi ágazat kezd kilábalni a válságból
-
A 2019-es szintet már több mint 10%-kal haladja meg az elmúlt hetek bolti kiskereskedelmi forgalma.
Black Friday 2022: Az Ecommerce Hungary óvatosságra int
-
A fizikai tömeget elkerülendő sok üzlet már 1-2 héttel korábban meghirdette a Black Friday akcióit, azonban ez sem segített igazán a korábbiakhoz képest mérsékelt látogatószámon.
Offline befejezett online vásárlása épít az eDigital
-
A Nyugati tér mellett megnyitotta 17. üzletét a 17 éves Extreme Digital. Az új kereskedelmi egység maximálisan az aktuális, hibrid trendre fókuszál: az interneten megkezdett és boltban lezárt tranzakciókra.
Plázák alkonya
-
Nincs egyszerű dolguk a hagyomásos kiskereskedőknek az online kihívóikkal szemben. Nézzük meg az elmúlt évek trendjeit és a sikeresen alkalmazkodó offline áruházak titkát.
Extreme Digital Shop Experience Design Sprint
-
Boltok a jövőben: mit tanulhatnak a fizikai boltok az online értékesítésből és mit vegyenek át az üzletek a virtuális terekből? Ezekre a kérdésekre kereste 50 lelkes résztvevő az Extreme Digital által szervezett design workshopon.
A jövő boltjainak szerepét keresik a csütörtökön induló Design Sprinten
-
A rendezvénnyel azt szeretnék kideríteni, hogy a jelenlegi nemzetközi trendekből mi az, ami a magyar vásárlónak kell, kényelmes és beépíthető a vásárlói útjába.
A pop-up boltok virágzása
-
Miért olyan népszerűek az ideiglenes boltok? Kereskedőknek tökéletes alkalom egy új termék vagy régió felmérésére, a vásárlók számára pedig rendhagyó, izgalmas élménnyé teszi a vásárlást. Cikkünkben az elmúlt évek legjobban sikerült akciói!
Figitális értékesítés a pandémián innen és túl
-
Az utóbbi években lendületet kapott paradigmaváltásnak köszönhetően a fizikai és a digitális értékesítési csatornákon is egyre többször köszönnek vissza a másik platformon már jól bevált megoldások.