Skip to content

Az Ország Boltja

Átadták Az Ország Boltja díjakat: a nyertes ismét a Márkabolt.hu
-
2022-ben 12. alkalommal rendezte meg az Árukereső.hu Az Ország Boltja versenyt. A címet ismételten a Márkabolt.hu vehette át, a VISA Marketplace különdíját pedig a Marketworld.hu kapta.
Elrajtolt az Ország Boltja 2021 verseny
-
Lezárult az Árukereső.hu által alapított, 11. alkalommal megrendezett verseny, amely a hazai webshopok egyik legrangosabb megmérettetése.
Elrajtolt az Ország Boltja 2021 verseny
-
Az Árukereső.hu szervezésében 2010-ben útjára indított Ország Boltja – a hazai webáruházak egyik legrangosabb versenye – már a 11. alkalommal kerül megrendezésre.
Elstartolt a 10. Ország Boltja verseny közel 9 millió forint összdíjazással
-
Az Árukereső.hu által szervezett versenyben idén is a vásárlók döntik el, hogy ki bizonyul a legnépszerűbb webshopnak, és minőségi kategóriákban is kiosztásra kerülnek a díjak, amelyek közül a legkiemelkedőbb webáruház kapja a fődíjat.
Felmérés: milyen webshopmotort használnak Az Ország Boltja díjazottjai?
-
Idén 9. alkalommal rendezték meg Az Ország Boltja versenyt, amely a hazai webáruházak egyik legnagyobb megmérettetése. Az üzleti eredmények elismerésén túl izgalmas kérdés, hogy vajon milyen platformokat használnak a díjazott webáruházak.
Ország Boltja 2019
-
Február 20-án immár kilencedik alkalommal díjazták az Árukereső.hu által szervezett megmérettetésen az ország legjobb, illetve legnépszerűbb webshopjait. A fődíjat ezúttal a Márkabolt.hu nyerte el.
Ország Boltja 2019
-
Egy lépésre a jubileumtól, idén 9. alkalommal kerül megrendezésre a hazai webáruházak egyik legrangosabb megmérettetése, az Árukereső.hu szervezésében. Ahogyan tavaly is, az online vásárlási szezon legaktívabb időszakában most is a fogyasztók dönthetnek arról, hogy mely számukra kedvenc webáruházaikra adják le szavazataikat, illetve egész éves vásárlás utáni értékeléseik is minősítik a legjobbakat.
Milyen technológiát használnak a magyar webáruházak?
-
Ismét felmérés készült arról - ezúttal az Ország Boltja díjazottak körében -, hogy milyen technológiai megoldást használnak a magyar kereskedők a webáruházak üzemeltetésére.
Az Ország Boltja 2018
-
Az Árukereső.hu szervezésében 8. alkalommal került megrendezésre a hazai webáruházak egyik legnagyobb megmérettetése.
Az Ország Boltja 2018
-
Az Árukereső.hu szervezésében 8. alkalommal kerül megrendezésre a hazai webáruházak egyik legnagyobb megmérettetése.