Skip to content

automatizáció

Házhoz megy a vevőkhöz a bolt kínálata a Robomarttal
-
Még az előre rendelés idejét is megspórolják a vásárlóknak; ezzel új utak nyílnak a fogyasztói kényelem fokozásában.
Amit csak lehet, automatizál a Billingo online számlázó
-
Évről évre óriási ütemben nő az e-kereskedelmi forgalom. Sárospataki Alberttel, a Billingo vezérigazgatójával arról beszélgettünk, milyen innovatív megoldások lendíthetik előre a vállalkozásokat.
A Rohlik Csoport 400 millió eurót fektet be az automatizálásba
-
A kifli.hu-t üzemeltető Rohlik Csoport automatizált tároló- és visszakereső rendszert (ASRS) telepít a teljesítési központjaiba Európa-szerte, ezzel növelve a komissiózási hatékonyságot és a kapacitáskihasználást.
Áttörés előtt az Amazon az automatizált  szupermarketek piacán
-
Az Amazon folytatja az eddig is komoly fejlesztéseket a hagyományos bolti automatizációt illetően: úgy néz ki, már a 2000 ezer négyzetméter feletti szegmensben is sikerült áttörést elérniük. 
A nagy bumm után így készülj fel a kiegyensúlyozott növekedésre
-
A növekedés tartóssá alakításáról beszélgettünk Lakos Péterrel, az eOptika.hu társalapítójával, a Virgo e-commerce szakértőjével és termékfejlesztési tanácsadójával.
Amit a konverziós arány optimalizálásáról tudni érdemes 2022-ben
-
Hogyan hasznosíthatod jobban a vállalkozásod kereskedelmi adatait, és hogyan válhatnak a megismerhető piaci adatok gyors, biztonságos, sőt akár automatizált döntésekké, majd javuló konverziós mutatókká?
Tényleg elveszik a gépek az emberek munkáját? Az Amazon szerint nem
-
Figyelemre méltó, hogy az elmúlt évtizedben a cég “Hands off the Wheel” programjának köszönhetően számos korábbi, jól fizető pozícióban lévő munkatárs munkáját algoritmusok vették át, ennek ellenére az alkalmazottak mégsem kerültek utcára.
Kevesebb munka, nagyobb hatékonyság: ez az automatizáció
-
Idén augusztus végén rendezték meg a Hungarian Ecommerce Summitot, amelynek Data&Technology blokkjában az automatizáció témája is teret kapott, hiszen a számos webáruház számára manapság sem egyértelmű ennek fontossága.
Az önműködő webáruházak nyomában - A készletkezelés automatizációja
-
Legújabb cikksorozatunkban a webáruházak automatizációjával kapcsolatos legfontosabb tudnivalókról írunk. Most az egyik leggyakoribb fájó pontról, a készletkezelésről, a készletadatok automatizációjáról osztjuk meg tapasztalatainkat.
Áttörés előtt az Amazon az automatizált  szupermarketek piacán
-
Az Amazon nemrégiben megnyitotta az első, nagy méretű, teljesen automatizált Amazon Go zöldséges kioszkját a koronavírus által legjobban sújtott Egyesült Államokbeli városban, Seattle-ben.