Skip to content

Apple

Az Apple Pay Later felforgathatja a BNPL piacot
-
Az Apple először 2021 júliusában jelentette be, hogy tervezi az Apple Wallet BNPL opciójának létrehozását. A szolgáltatás március végén indult el hivatalosan az USA-ban – egyelőre csak korlátozott számú ügyfélnek.
Új adatvédelmi fejlesztések az Apple iOS 15-ös verziójában
-
Az iOS 15-ös verziója blokkolható nyomkövetéssel és eldobható e-mail címekkel érkezik, amelyek alapjaiban változathatják meg az e-mail marketinget.
Hogyan juss el több emberhez Facebookon? Így futtasd fel az oldaladat!
-
Az iOS 14 frissítése olyan mértékben nehezíti meg a hirdetések személyre szabását, hogy a közösségi oldal közleményben tudatta: inkább lemondanak róla, és nem fognak az Apple-felhasználókról reklámcélú adatokat gyűjteni.
Hamarosan beépített POS terminál funkció lehet az Iphone-okban
-
Még júliusban jelentette be az Apple, hogy felvásárolja a Mobeewave startupot, amely az okostelefonokat teszi alkalmassá bankkártyás fizetések elfogadására, külső hardver alkalmazása nélkül.
Az Apple Pay csalásokkal szemben a bankok eddig tehetetlenek voltak, az Apple-nek azonban van megoldása: jön az Apple hitelkártya
-
Elképzelhető, hogy a bankok hanyagságán nyer az Apple. A csalások megállítására érkezik az Apple hitelkártya.
5 meghatározó digitális kereskedelmi technológia 2018-ra
-
Megkíséreltük megjósolni, mik azok az új technológiák, amelyek idén még távolinak és futurisztikusnak tűntek, de jövőre valószínűleg nélkülözhetetlenné válnak.
A Safari felforgatja az eddig megszokott konverziómérést
-
A Safari új cookie kezelése miatt jelentős tömegek tűnhetnek el az analitikánkból. A Google és Facebook igyekeznek megoldást kínálni a problémára, de mit tehetnek az e-kereskedők?