Skip to content

affiliate marketing

Affiliate Marketing
-
Az affiliate nem a bölcsek köve a marketing számára, de ha jól használjuk, rendkívül hatékony konverziónövelő eszköz lehet a marketingmixben. Ehhez kínálunk most szakértő segítséget!
Az Admitad affiliate hálózat belép a magyar piacra
-
A Mitgo csoporthoz tartozó Admitad affiliate hálózat közép-európai pozícióját erősítve belép a magyar piacra. Ezzel mostantól a helyi vállalkozások számára is elérhető az Admitad online értékesítést növelő szolgáltatása.
E-commerce kilátások: 3. magyar affiliate konferencia a VIVnetworks szervezésében
-
A VIVnetworks által rendezett szakmai fórum kapcsán kérdeztük Pónya Anamyt, a magyarországi affiliate marketing csapat vezetőjét.
Egy régi-új módszer a forgalomnöveléshez: a partnerprogram
-
Az affiliate marketing - vagyis partnerprogram - külföldi népszerűsége ellenére Magyarországon még mindig kevéssé ismert. A blogger és influencer “szakma” népszerűségének erősödése, és az erre a területre specializálódott affiliate network szolgáltatók megoldásai viszont itthon is új lendületet adhatnak ennek a marketingformának.
Affiliate csalók - Kinek a feladata kiszűrni őket?
-
Ahol pénz van, ott előbb vagy utóbb csalás is van. Nem kivétel ez alól az affiliate marketing sem, cikkünkben megvizsgáljuk, hogy miket kell szem előtt tartani, hogy elkerüljük a hamis konverziókért való fizetést!
Egy régi-új módszer a forgalomnöveléshez: a partnerprogram
-
Az affiliate marketing ajánláson alapuló marketingeszköz, amely jutalékos rendszerrel működik. Kiváló kiegészítője lehet online marketing mixünknek, ha okosan használjuk.